Η Λέσχη Βιβλίου Τρικάλων ξεκινά την επεξεργασία νέου βιβλίου

«Τα σακιά» της Ιωάννας Καρυστιάνη θα είναι το βιβλίο που θα επεξεργαστούν τη νέα περίοδο τα μέλη της Λέσχης Βιβλίου Τρικάλων. Πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων η «Λέσχη Βιβλίου Τρικάλων» ολοκλήρωσε την επεξεργασία του βιβλίου «Ballades des Dames» με την παρουσία της ίδιας της συγγραφέως Τούλας Τίγκα. Τα μέλη της Λέσχης παρουσίασαν τα βασικά θέματα που συζητήθηκαν στις συναντήσεις τους και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με την κυρία Τίγκα σχετικά με το βιβλίο, τη συγγραφή και τη Λογοτεχνία γενικότερα.

Στις πρώτες συναντήσεις του νέου έτους τα μέλη έκαναν τις προτάσεις τους και κατέληξαν στην επιλογή του βιβλίου «Τα σακιά» της Ιωάννας Καρυστιάνη για την νέα περίοδο. Από την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Παντελιδάκη» θα ξεκινήσει η επεξεργασία αυτού του βιβλίου.

Υπενθυμίζουμε ότι οι συναντήσεις πραγματοποιούνται σε εβδομαδιαία βάση και η ομάδα είναι ανοιχτή σε όσους αγαπούν τη λογοτεχνία και θέλουν να μοιραστούν τις σκέψεις τους. Τηλέφωνα επικοινωνίας 6972859133, 6944425859.