Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Φαρκαδόνας απαιτεί την μεταφορά του δημοτικού Αμαξοστασίου

Όπως αναφέρουν οι εκλεγμένες της παράταξης κ.κ. Ευαγγελία Στεργίου και Αφροδίτη Βανακάρα, η λειτουργία του αμαξοστασίου τόσο κοντά σε κατοικίες μόνο κινδύνους εγκυμονεί για την υγεία των δημοτών

Στον αγώνα των κατοίκων της Φαρκαδόνας για την μεταφορά του αμαξοστασίου του Δήμου συμπαρίσταται η «Λαϊκή Συσπείρωση.

Όπως αναφέρουν οι εκλεγμένες της παράταξης κ.κ. Ευαγγελία Στεργίου και Αφροδίτη Βανακάρα, η λειτουργία του αμαξοστασίου τόσο κοντά σε κατοικίες μόνο κινδύνους εγκυμονεί για την υγεία των δημοτών.

«Αυτή η απαράδεκτη κατάσταση δεν είναι τωρινή άλλα εξακολουθεί πολλά χρόνια τώρα ενώ καμία Δημοτική Αρχή δεν έκανε το παραμικρό για την μεταφορά του σε διαφορετική περιοχή μακριά από κατοικίες.», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η παράταξη συμμετέχει στην παράσταση διαμαρτυρίας της Πέμπτης 24 Ιούνη και απαιτεί από την δημοτική Αρχή να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την αντιμετώπιση και επίλυση της χρόνιας αυτής βλαπτικής κατάστασης.

Απαιτεί την άμεση εξεύρεση της κατάλληλης περιοχής που μπορεί να στεγάσει όλα τα χρησιμοποιούμενα στην καθαριότητα μηχανήματα και την απομάκρυνσή τους από την συγκεκριμένο σημείο, ώστε να διασφαλίζεται η υγεία των κατοίκων.