Η εταιρία PROTEAS – ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ Α.Ε. αποτελεί μια από τις δυναμικότερες εταιρείες παραγωγής επίπλων

Από τα πρώτα της βήματά της , αρχικός στόχος της εταιρείας ήταν η συνεχής αναζήτηση τρόπων για την πλήρη ικανοποίηση των επιθυμιών των πελατών που αισθάνονται το σπίτι τους ως χώρο χαλάρωσης στην καθημερινή ζωή.

Η εταιρία  εδράζεται  σε ένα ιδιόκτητο σύγχρονο εργοστάσιο 12.500 m2 σε οικόπεδο 56.000 m2, εξοπλισμένο με  τα ποιο σύγχρονα μηχανήματα .

Διοικείται από ανθρώπους με πνεύμα συνεχούς αναζήτησης νέων ιδεών, δείχνοντας ταυτόχρονα  την πίστη, την φροντίδα και την αφοσίωσή στους συνεργάτες και στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας καθώς αναγνωρίζουν ότι αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας. Η ήδη μεγάλη γκάμα των προϊόντων PROTEAS συνεχώς διευρύνεται και εμπλουτίζεται.

 Με βάση την ελληνική βιομηχανική παραγωγή, υποστηρίζει ένα δυναμικό δίκτυο πωλήσεων με επιλεγμένους συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, αλλά και σε άλλες 11 χώρες σε τρείς διαφορετικές ηπείρους.   Καθ’ ‘όλη τη διάρκεια των ετών η εταιρεία μας έχει επιτύχει σημαντικές συνεργασίες που έχουν αλλάξει τη διαδρομή της εταιρείας. Η PROTEAS φέρνει στην Ελλάδα τη διάσημο ιταλική εταιρία  BERLONI Spa που ασχολείται με έπιπλα κουζίνας και ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος δημιουργεί ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα καταστημάτων στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Εστιάζοντας στην επίπλωση ξενοδοχείων , οικιών , διαμερισμάτων , εστιατορίων και αμέτρητων projects, o χώρος του contract (A-Z)  είναι ένα πεδίο που η εταιρία μας ασχολείται ενεργά , αναλαμβάνοντας σημαντικά έργα , όχι μόνο στην Ελλάδα ,αλλά σε  όλη την Ευρώπη αλλά και την  περιοχή του Περσικού κόλπου.

 Στηριζόμενη στις ιδέες και τις ανάγκες των πελατών μας , το εξειδικευμένο  σχεδιαστικό  τμήμα  του Proteas , μετατρέπει   τις προσδοκίες σε πραγματικότητα , αντιλαμβανόμενο  την μοναδικότητα του κάθε έργου.

Η εταιρία Proteas , δραστηριοποιείτε στους παρακάτω τομείς :

  • έπιπλα ξενοδοχείων           έπιπλα εστιατορίων          contract
  • οικιακό έπιπλο                    έπιπλα κουζίνας                 ντουλάπα -πόρτα
  • ειδικές κατασκευές            δάπεδο                                 επενδύσεις
  • μεταλλικές διακοσμητικές εφαρμογές

PROTEAS – Αφοί Παπαϊωάννου Α.Ε., 6ο χλμ. Λάρισας – Τρικάλων, Λάρισα τηλ. 2410 851168,  e-mail: info@proteas.gr , www.proteas.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.