Η ΕΝΩΣΗ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΔΩΝ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ στο Δήμαρχο Καλαμπάκας

Με μεγάλη χαρά υποδέχτηκε ο Δήμαρχος  Καλαμπάκας   κ. Θοδωρής Αλέκος τους αντιπροσώπους συλλόγων μελών και του ΔΣ της ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΔΩΝ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ στο ραντεβού της Τετάρτης 8/1/2020.

Μέσα σε θερμότατο κλίμα έγινε χθες η ανταλλαγή των εθιμοτυπικών ευχών για το νέο έτος και η πρώτη γνωριμία του κ. Θ. Αλέκου με το  καινούριο δευτεροβάθμιο Όργανο-Σωματείο, την ΕΝΩΣΗ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΔΩΝ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ.

   Οπρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ κ. Αντώνης Παπαμιχαήλ ενημέρωσε το δήμαρχο για την ίδρυση του καινούργιου σωματείου όπως και για τους μελλοντικούς σκοπούς του. Τόνισε την ανοικτή διάθεση συνεργασίας με το Δήμο Καλαμπάκας σε κοινούς σκοπούς αναβάθμισης και ανάδειξης του πολιτιστικού επιπέδου του τόπου μας.

    Ο κ. Θ. Αλέκος εκδήλωσε τη χαρά του και υποσχέθηκε την άμεση στήριξη των ήδη δρομολογημένων δραστηριοτήτων της ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΔΩΝ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ. Αναφέρθηκε στις Καραγκούνικες κοινότητες που υπάγονται στο Δήμο Καλαμπάκας και ακόμα εξέφρασε την επιθυμία πραγματοποίησης μιάς εκδήλωσης από πλευράς της Ενώσεως στην πόλη της Καλαμπάκας, πράγμα που οι αντιπρόσωποι των Καραγκούνηδων το θεωρούν τιμή και δήλωσαν ότι θα ανταποκριθούν απόλυτα. Η συζήτηση συνεχίστηκε κάτω από θετικό κλίμα και έλαβε όλα τα χαρακτηριστικά εκείνα που επιβεβαιώνουν γόνιμα αποτελέσματα. Οι εκπρόσωποι ευχαρίστησαν το δήμαρχο ενώ εκείνος δεν παρέλειψε να προσφέρει στους Καραγκούνηδες και παραδοσιακά γλυκίσματα λόγω των ημερών.

                Εν κατακλείδι η όλη του συμπεριφορά ήταν ενθαρρυντική για την ΕΝΩΣΗ εν τη αρχή της πορείας της πράγμα που ικανοποίησε ιδιαίτερα τους αντιπροσώπους της αποχωρώντας με τις καλύτερες εντυπώσεις.