Η «Άμεση Δημοκρατία» και ο Χρήστος Σταμόπουλος έκοψαν την πίτα στη Φαρκαδόνα

Στη Φαρκαδόνα βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου ο εν δυνάμει υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας, Χρήστος Σταμόπουλος και μέλη του συνδυασμού που ηγείται «Άμεση Δημοκρατία» για την κοπή της βασιλόπιτας.

Μετά την άκρως επιτυχημένη εκδήλωση της Οιχαλίας για την κοπή της πίτας του, υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της «Άμεσης Δημοκρατίας» Χρήστος Σταμόπουλος, συναντήθηκε με μέλη και φίλους στο καφέ Contrast κόβοντας την πίτα και ανταλλάσσοντας ευχές.

Σύμφωνα με την «Κrini Live» υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας Χρήστος Σταμόπουλος μίλησε για τα προβλήματα του τόπου και την επιτακτική ανάγκη για εκλογή νέας δημοκρατικής και δημιουργικής Δημοτικής Αρχής.

Ζήτησε από τους δημότες να εμπιστευτούν και να στηρίξουν έμπρακτα το συνδυασμό, εκφράζοντας την βεβαιότητα οτι η επόμενη δημοτική Αρχή θα είναι δημοκρατική, θα στηρίζει και θα αγκαλιάζει τους πολίτες, δεν θα τους απομονώνει τους πολίτες, κάτι που όπως είπε συμβαίνει σήμερα με την παρούσα δημοτική Αρχή των κλειστών πορτών, θα βρίσκεται κοντά στην κοινωνία και τα προβλήματα της.

Δίνοντας μια πρώτη εικόνα για την ημέρα της ανάληψης του Δήμου από τον ίδιο και την παράταξη, υποστήριξε ότι ο λόγος πρώτα θα δίνεται στους πολίτες μέσω γενικών συνελεύσεων στα χωριά, ώστε να συζητούνται τα προβλήματα, να καταγράφονται οι προτάσεις και να μεταφέρονται στο δημοτικό συμβούλιο για την άμεση και δημοκρατική γνωμοδότηση.

Στην εκδήλωση παρέστη και απηύθυνε χαιρετισμό ο υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων του Πράσινου Κινήματος, Δημήτρης Δελιτζιάς.

Ο υποψήφιος βουλευτής μίλησε για τα προβλήματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι οι Δήμοι και η τοπική αυτοδιοίκηση, σημειώνοντας ότι απαιτείται η ύπαρξη και η παρουσία αγωνιστικών Αρχών που θα θέτουν στην βάση τα ζητήματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι οι δημότες και οι κοινότητες.

Σημειωτέον ότι σύντομα θα αρχίσει ο 2ος κύκλος περιοδειών και ομιλιών στα 18 χωριά και ταυτόχρονα η μετεξέλιξη της Κίνησης με ισχυρή δομή και άπλετη δημοκρατία, θα υπάρξουν ημερίδες για την κτηνοτροφία, γεωργία, παιδεία, υγεία, πολιτισμό και άλλα θέματα, προγραμματικές θέσεις για ζητήματα πλημμυροπαθών περιοχών, ανάπλαση ποταμών, πλατειών, ύδρευση, αποχέτευση, ομογενοποίηση των 18 χωριών, ώστε να αποκτήσουν κοινή συνείδηση, προστασία δασών και δημοσίων εκτάσεων με ταυτόχρονη αξιοποίησή τους, ακόμα και ήπιας τουριστικής ανάπτυξης, προστασία και οριοθέτηση δημόσιων (δημοτικών) και ιδιωτικών συμφερόντων, ανάπτυξη της κοινωνικής πολιτικής, ανάπτυξη των λαϊκών και δημοκρατικών θεσμών μέχρι τη δημιουργία πραγματικών και ενεργών πολιτών, που είναι το κύριο ζητούμενο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *