Γυναίκα στον Κλοκοτό γλίτωσε τα χειρότερα την τελευταία στιγμή χάρη στα αντανακλαστικά της ανιψιάς της

Την τελευταία στιγμή γλίτωσε τα χειρότερα μια ηλικιωμένη στο Κλοκοτό, χάρη στα αντανακλαστικά ενός συγγενικού της προσώπου.

Συγκεκριμένα η ηλικιωμένη βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού της, όταν παρατήρησε την έλευση ενός αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν 4 άτομα. Οι επιβαίνοντες άρχισαν να την χαιρετούν και στη συνέχεια αποβιβάστηκε μια γυναίκα που έσπευσε να την αγκαλιάσει, προσποιούμενη ότι έλκει την καταγωγή της από το χωριό και διαμένει σε άλλη περιοχή. Την στιγμή εκείνη από την φασαρία που επικράτησε εξήλθε από την οικία της η ανιψιά της ηλικιωμένης, η οποία αντιλήφθηκε ότι κάτι περίεργο συμβαίνει και υποψιασμένη, όπως ανέφερε από ρεπορτάζ της «Krini Live» με θύματα ηλικιωμένους από άγνωστα άτομα που προσπάθησαν και τους αφαίρεσαν με εναγκαλισμό πολύτιμα αντικείμενα, άρχισε να φωνάζει. Μπροστά στις φωνές η άγνωστη γυναίκα επιβιβάστηκε στο όχημα και τράπηκε σε φυγή.

Η ανιψιά της ηλικιωμένης ειδοποίησε άμεσα την Αστυνομία και το ΑΤ Φαρκαδόνας, που ξεκίνησε προσπάθειες για τον εντοπισμό.

Ανάλογα περιστατικά με θύματα ηλικιωμένους και την δράση αγνώστων με πανομοιότυπο χρόνο έχουν συμβεί σε πολλά χωριά της Φαρκαδόνας και όλοι μας πλέον πρέπει να δείχνουμε ιδιαίτερη προσοχή.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.