Για θέματα περιβάλλοντος και πολιτικής προστασίας ενημερώθηκαν οι μαθητές του Γυμνασίου Φαρκαδόνας

ΦΑΡΚΑΔΟΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ

Τις πύλες του Γυμνασίου Φαρκαδόνας πέρασαν υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την ενημέρωση των μαθητών σε θέματα περιβάλλοντος και πολιτικής προστασίας.

Σύμφωνα με την «Krini Live» η επίσκεψη των πυροσβεστών εντασσόταν στο πλαίσιο του Περιβαλλοντικού Προγράμματος «ΖΩ-ΑΣΦΑΛΩΣ», αλλά και εκπαιδευτικών δράσεων σε θέματα πολιτικής προστασίας που υλοποιούνται στο σχολείο. Στη διάρκεια αυτής έγινε δια ζώσης ενημέρωση-παρουσίαση στο μαθητικό και εκπαιδευτικό δυναμικό του Γυμνασίου Φαρκαδόνας. Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές συμμετείχαν με ερωτήσεις και απορίες, όπου οι πυροσβέστες με χαρά απαντήσανε.

Η Διευθύντρια του Γυμνασίου Φαρκαδόνας κα Μαρία Τρίκα, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του σχολείου, ευχαριστούν θερμά τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων Αντιπύραρχο κ. Δημήτριο Παπαγεωργίου, καθώς και τον Προϊστάμενο Πολιτικής Προστασίας κ. Φωλίνα Στέφανο για τις εξαιρετικές εισηγήσεις τους σε θέματα που αφορούν την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών, την Πολιτική Προστασία και την Πυρασφάλεια Σχολικών Μονάδων. Θερμά ευχαριστώ αξίζουν επίσης και στους Πυρονόμο Μπαλτόπουλο Βασίλειο, Πυρονόμο Παππά Γεώργιο και τον Πυροσβέστη Ξυτσά Χρήστο για την πρακτική επίδειξη του Πυροσβεστικού Οχήματος.