Χρήστος Σταμόπουλος: «Οι Γερουσιαστές της Βουλής του Δήμου Φαρκαδόνας θα πρέπει επιτέλους να κάνουν στην άκρη»

Στην Κρήνη περιόδευσε το βράδυ της Παρασκευής ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας και επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Άμεση Δημοκρατία». Πλαισιωμένος από φίλους και υποστηρικτές περιόδευσε στα καταστήματα της κοινότητας, συνομίλησε με κατοίκους, ανοίγοντας τα χαρτιά του και σχολιάζοντας θέματα που αφορούν το Δήμο και την περιοχή μας.

Ο ίδιος κατέγραψε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του χωριού, «απόρροια», όπως είπε, «της ανυπαρξίας της δημοτικής Αρχής, που δεν νοιάζεται να λύσει τα προβλήματα που πλήττουν την κοινωνία μας, αλλά να εξυπηρετήσει δικά της συμφέροντα που προωθούν, στελέχη της, που καταλαμβάνουν επιτελικές θέσεις».

«Οι Γερουσιαστές της βουλής του Δήμου Φαρκαδόνας που ενδιαφέρονται για την εξυπηρέτηση των προσωπικών του συμφερόντων θα πρέπει επιτέλους να κάνουν στην άκρη. Φτάνει πια, ο κόσμος τους κατάλαβε και τους βαρέθηκε και τον Οκτώβριο του 2023, θα στείλει εκεί που πραγματικά ανήκουν στην αφάνεια. Φυσικά αν δεν έχουν το φιλότιμο να το πράξουν οι ίδιοι να απομακρυνθούν μια ώρα νωρίτερα, θα το πράξει ο λαός με την ψήφο τους. Οι πλειονότητα των πολιτών υποφέρει από τις αντεργατικές, αντιλαϊκές πολιτικές και κάποιοι στο Δήμο του συνεχίζουν απτόητοι το καταστροφικό έργο», σημείωσε ο κ. Σταμόπουλος.

Ο ίδιος κάλεσε το λαό και δη τους νέους να συσπειρωθούν στις τάξεις της δημοτικής κίνησης «Άμεση Δημοκρατία» για ένα καλύτερο αύριο, για ένα καλύτερο Δήμο, που θα «προτάσσει το κοινωνικό συμφέρον κι όχι τα προσωπικά συμφέροντα των αυλικών του», όπως ανέφερε καταλήγοντας.