«ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ: Α. Τρύπας – Γ. Γιαλαμάς»:Εγγυημένα σπορόφυτα για πλούσια παραγωγή και ποιότητα

Και τη φετινή χρονιά για την αγορά σπορόφυτων, η επιλογή είναι μία και ακούει στο Γεωπονικό Κατάστημα «ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ: Α. Τρύπας – Γ. Γιαλαμάς» που εδρεύει στην Φαρκαδόνα, έναντι από το αμαξοστάσιο του Δήμου Φαρκαδόνας, επί της παλιάς εθνικής οδού Τρικάλων Λάρισας

Η άνοιξη είναι εδώ και πολλοί από εμάς άρχισαν να προετοιμάζουν τον κήπο τους, για την παραγωγή δικών τους κηπευτικών και λαχανικών και μποστανικών (ντομάτες, αγγούρια, κολοκύθια, μελιτζάνες, πιπεριές, καρπούζια, πεπόνια κ.α.) για τις ανάγκες του σπιτιού τους. Στο ίδιο πλαίσιο κινούνται και οι παραγωγοί μποστανικών, λαχανικών και κηπευτικών για την καλλιέργεια και τη μετέπειτα διάθεση στους καταναλωτές.

Και τη φετινή χρονιά για την αγορά σπορόφυτων, η επιλογή είναι μία και ακούει στο Γεωπονικό Κατάστημα «ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ: Α. Τρύπας – Γ. Γιαλαμάς» που εδρεύει στην Φαρκαδόνα, έναντι από το αμαξοστάσιο του Δήμου Φαρκαδόνας, επί της παλιάς εθνικής οδού Τρικάλων Λάρισας.

Στο κατάστημα παραγωγοί αλλά και πολίτες θα συναντήσουν πλούσια γκάμα σπορόφυτων, επιλεγμένων ποικιλιών, όπως και αρωματικών φυτών. Οι υπεύθυνοι γεωπόνοι του καταστήματος, Αθανάσιος Τρύπας και Γιώργος Γιαλαμάς, με την πολυετή εμπειρία, έχουν τη δυνατότητα να προτείνουν τις καλύτερες ποικιλίες και υβρίδια, τα οποία έχουν δοκιμαστεί και η παραγωγή τους χαρακτηρίζεται πλούσια και ποιοτική.

Στην γκάμα του Γεωπονικού Καταστήματος, «ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ: Α. Τρύπας – Γ. Γιαλαμάς» ο ενδιαφερόμενος παραγωγός, πολίτης, θα συναντήσει μεγάλη ποικιλία υβριδίων από τους μεγαλύτερους οίκους σπόρων, καθώς επίσης και αρωματικών φυτών μεταξύ των οποίων βασιλικός, δυόσμος, σέλινο, μαϊντανό,  θυμάρι, δεντρολίβανο, μέντα, λεβάντα κ.α.

Οι γεωπόνοι του καταστήματος βρίσκονται στη διάθεση του καθενός για να παρέχουν κάθε συμβουλή, στη θρέψη και στη φυτοπροστασία για ένα παραγωγικό και βιολογικό κήπο.

Η διάθεση σποροφύτων έχει ξεκινήσει.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα επικοινωνίας 2433023111, 6974128883, 6974129313.