«Ζωηρό» το ενδιαφέρον των πολιτών για την ένταξη στο συνδυασμό από κάθε γωνιά του Δήμου δίνουν αέρα αισιοδοξίας για τις επόμενες δημοτικές εκλογές του 2023

Αν και αρκετά νωρίς καθώς έως τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 μεσολαβεί μεγάλο χρονικό διάστημα ενάμισι περίπου χρόνου, τα μηνύματα που καταφθάνουν στο στρατηγείο του Μιχάλη Μπαγιώτη, εκ νέου υποψηφίου δημάρχου είναι άκρως ενθαρρυντικά.

Ο κορμός της δημοτικής ομάδας εκλεγμένων και μη δηλώνει παρών στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση του 2023 ενώ δεκάδες είναι οι πολίτες από την πλειονότητα των κοινοτήτων του Δήμου Φαρκαδόνας που θέλουν να «στρατευτούν» κοντά του και να βαδίσουν προς τις εκλογές, ως απλοί στρατιώτες ή ως υποψήφιοι.

Σε αυτή την παράμετρο και σε άλλα ζητήματα στάθηκε μιλώντας στο Ραδιόφωνο της Λέσχης 97,6 και στην συνάδελφο Ευαγγελία Σωτηρίου, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος, Μιχάλης Μπαγιώτης.

Ο κ. Μπαγιώτης στάθηκε στην μελλοντική συγκρότηση του ψηφοδελτίου του, στο εκλογικό ποσοστό για την ανάδειξη της νέας δημοτικής αρχής με 42%, καθώς επίσης και στις πιθανές δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν οι συνδυασμοί που θα κατέλθουν στις εκλογές για την συγκρότηση ενός πλήρους ψηφοδελτίου.

«Αν και νωρίς καθώς απέχουμε αρκετά από τις αυτοδιοικητικές εκλογές ξεκινήσαμε ως παράταξη τις επαφές, για την στελέχωση του συνδυασμού μας. Ο βασικός κορμός του συνδυασμού υπάρχει ενώ αναζητούμε και βρίσκουμε νέα μέλη που θα στελεχώσουν το συνδυασμό μας. Το ενδιαφέρον του κόσμου κρίνω ότι είναι έκδηλο. Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγουμε. Ωστόσο οι συνδυασμοί που θα συγκροτηθούν ενδεχομένως αντιμετωπίσουν και κάποιες δυσκολίες, καθώς ο ελάχιστος αριθμός για ένα ψηφοδέλτιο είναι τα 70 άτομα, τοπικά και δημοτικά και ο μέγιστος 174.», συμπλήρωσε ο κ. Μπαγιώτης.

Όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος για το συνδυασμό «Νέο Ξεκίνημα» μικρές και μεγάλες κοινότητες, έχουν την ίδια βαρύτητα και σημασία, δεν υπάρχουν διαχωρισμοί και η μόνη σκέψη είναι η αντιμετώπιση των προβλημάτων που απασχολούν τα χωριά, τους πολίτες και το Δήμο.