Γέμισε ευχές το βράδυ της Πρωτοχρονιάς ο ουρανός στο πετρωτό

Μια όμορφη εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πετρωτού μοιράζοντας δώρα και προσφέροντας χαρά

Πλημύρισε με ευχές μικρών και μεγάλων το βράδυ της Πρωτοχρονιάς η κοινότητα του Πετρωτού στη διάρκεια της εκδήλωσης που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού. Μικροί και μεγάλοι λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας άδραξαν την γιορτινή ευκαιρία και βγήκαν στο κέντρο του χωριού για να ανταλλάξουν ευχές και δώρα. Πρωταγωνιστές της εκδήλωσης οι μικροί φίλοι του χωριού, η ελπίδα του τόπου, τα μικρά παιδιά, που άναψαν τα δικά τους φαναράκια, έφεραν στην σκέψη τους την πιο γλυκιά ευχή και τα άφησαν να πετάξουν ψηλά στον ουρανό με την ελπίδα η ευχή τους να πραγματοποιηθεί σύντομα και εντός του έτους που μόλις ξεπρόβαλε.

Ο Αη Βασίλης τους μοίρασε δώρα, δημιουργώντας χαμόγελα και χαρά, με τα παιδιά να σπεύσουν να τον ευχαριστήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του καθώς και με το χιονάνθρωπο που τον συνόδευε.

Η διοίκηση του Συλλόγου έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη από την χαρά που προσέφερε στα παιδιά. Ευχήθηκε ο νέος χρόνος να κύλησε με χαρά και αισιοδοξία απομακρύνοντας κάθε πίκρα και πόνο που άφησε στο πέρασμά του το 2021.

Καλή χρονιά.