ΓΕΛ Φαρκαδόνας: Συγχαρητήρια στους δυο διακριθέντες μαθητές στο διαγωνισμό της ΕΜΕ από τους καθηγητές

Τις ευχές προς τους μαθητές του σχολείου, που διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο Μαθηματικό Διαγωνισμό της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας, Απόστολο Βραχνό και Ιωάννη-Μάριο Κούτσικο, απευθύνουν η διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Φαρκαδόνας.

Όπως παρουσίασε σε χθεσινό ρεπορτάζ η «ΚΡΗΝΗ LIVE» οι μαθητές του ΓΕΛ Φαρκαδόνας, Απόστολος Βραχνός και Ιωάννης-Μάριος Κούτσικος, διακρίθηκαν στον 81ο Διαγωνισμό Μαθηματικών «ΘΑΛΗΣ».

Οι καθηγητές του Λυκείου, εκφράζουν τα θερμά συγχαρητήρια για τους δύο μαθητές που κατάφεραν- μέσα στις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες της Γ’ λυκείου-  να διακριθούν. Να τονισθεί ότι από όλο τον Νομό Τρικάλων, από την Γ’ τάξη μόνο οι δύο φαρκαδόνιοι μαθητές πέρασαν στην επόμενη φάση, διεκδικώντας μια θέση στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα.

Οι καθηγητές του σχολείου είναι σίγουροι ότι οι δύο μαθητές, που έχουν επανειλημμένως βραβευτεί από την ΕΜΕ, φέρουν την ψυχή του Έλληνα που πορεύεται μέσα στις δυσκολίες με επιτυχία.

«Καλή δύναμη για τις Πανελλήνιες εξετάσεις και πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα πετύχουν τους στόχους τους επιδεικνύοντας, θέληση, ήθος και αξιοπρέπεια.», αναφέρεται μεταξύ των άλλων σε σχετικό μήνυμα.