Φόβο και ανησυχία προκαλούν αγέλες αδέσποτων στις λαϊκές κατοικίες Φαρκαδόνας (Βίντεο)

Σύμφωνα με την «ΚΡΗΝΗ LIVE» τα αδέσποτα, όπως διακρίνεται και στο σχετικό βίντεο είναι ιδιαίτερα επιθετικά ακόμη και μεταξύ τους προκαλώντας το τρόμο στους κατοίκους αλλά ταυτόχρονα και ανησυχία τις βραδινές ώρες

Φόβο, τρόμο αλλά ταυτόχρονα και ανησυχία προκαλούν στους κατοίκους των λαϊκών κατοικιών Φαρκαδόνας αγέλες αδέσποτων σκύλων που εμφανίζονται τα βράδια στην περιοχή, σε απόσταση αναπνοής από τις εισόδους των σπιτιών τους.

Σύμφωνα με την «ΚΡΗΝΗ LIVE» τα αδέσποτα, όπως διακρίνεται και στο σχετικό βίντεο είναι ιδιαίτερα επιθετικά ακόμη και μεταξύ τους προκαλώντας το τρόμο στους κατοίκους αλλά ταυτόχρονα και ανησυχία καθώς τα γαυγίσματα και οι αλληλοεπιθέσεις σημειώνονται κυρίως αργά την νύχτα.

Η ανησυχία των κατοίκων εστιάζεται στο γεγονός ότι στην περιοχή ζουν παιδιά, τα οποία απολαμβάνουν το παιχνίδι τους τις βραδινές ώρες στους δρόμους του οικισμού λαϊκών κατοικιών. Οι γονείς τους εκφράζουν την ανησυχία τους για επιθέσεις σε μικρούς και μεγάλους, καλώντας τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου να μεριμνήσουν για την απομάκρυνση των αδέσποτων, προκειμένου να απομακρυνθεί ο κίνδυνος πρόκλησης δυσάρεστων περιστατικών.

φωτογραφια αρχειου