Φωτορεπορτάζ από την Χριστουγενιάτικη χοροεσπερίδα του Γενικού Λυκείου Φαρκαδόνας

Μια μοναδική Χριστουγεννιάτικη βραδιά προσέφεραν στους καλεσμένους τους οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Φαρκαδόνας

Ομορφιές εφηβικές, γλέντι που διήρκησε μέχρι τις πρωινές ώρες, αλλά ταυτόχρονα και ζωντάνια που μόνο στα βλέμματα των νέων συναντάς, σκιαγράφησαν το τοπίο στην ετήσια εκδήλωση του Γενικού Λυκείου Φαρκαδόνας. Η ετήσια χοροεσπερίδα του σχολείου διεξήχθη το βράδυ, ανήμερα των Χριστουγέννων στο κοσμικό κέντρο «Ποσειδώνιο».

Οι μαθητές της Γ’  Τάξης του Γενικού Λυκείου πραγματοποιήσαν την ετήσια καθιερωμένη εκδήλωση στην οποία έδωσαν το παρών καθηγητές, γονείς, συγγενείς αλλά και συμμαθητές τους που διασκέδασαν σε ένα εξαιρετικά, όμορφο λαϊκοδημοτικό πρόγραμμα.

Χορός, μουσική αλλά και βραβεύσεις ήρθαν να σκιαγραφήσουν την εκδήλωση του σχολείου. Στην διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν για τις επιτυχίες τους οι απόφοιτοι του σχολείου, που εισήχθησαν στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Οι επιτυχίες των μαθητών του Γενικού Λυκείου της Φαρκαδόνας στον φετινό διαγωνισμό των πανελλήνιων εξετάσεων υπήρξαν πολλές, με τους αποφοίτους να καταφέρνουν να εισάγονται σε σχολές πανεπιστημίων της χώρας και να ανοίγουν πανιά για την πραγματοποίηση των στόχων τους.

Οι συμμαθητές τους θέλησαν να επιβραβεύσουν αυτές τις μεγάλες επιτυχίες, προσφέροντας λίγο χρόνο από την εκδήλωση για να τιμηθούν αυτά τα παιδιά που αγωνίστηκαν επί σειρά ετών, κάνοντας τους στόχους πραγματικότητα.

Στην εκδήλωση υπήρξε πλούσια λαχειοφόρος ενώ τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν για την πολυήμερη εκδρομή των τελειόφοιτων, λίγο πριν την μεγάλη μάχη των φετινών πανελληνίων εξετάσεων.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΑΚΡΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.