Φορείς και Σωματεία μετέβησαν στο μπλόκο του Μεγαλοχωρίου

Μεταξύ αυτών και η Ένωση ΕΒΕ Φαρκαδόνας που μαζί με τους υπολοίπους φορείς εξέφρασαν την συμπαράστασή τους στους αγώνες των αγροτών

Τη συμπαράστασή τους εξέφρασαν το πρωί της Κυριακής στους αγρότες φορείς και Σωματεία του νομού, που προσήλθαν στο σημείο που έχει στηθεί το Τρικαλινό μπλόκο στην είσοδο του Ε-65 στο κόμβο του Μεγαλοχωρίου. Στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στην οποία συμμετείχαν οικογένειες αγροτών, καθώς και εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι, συνταξιούχοι εκφράστηκε έμπρακτα η συμπαράσταση στο δίκαιο αγώνα της μικρομεσαίας αγροτιάς.

Στη συγκέντρωση εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους με αποφάσεις και με παρουσία εκπροσώπων τους τα εξής σωματεία: Συνδικάτο Εργαζομένων Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Τρικάλων, Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Τρικάλων, Σύλλογος Μισθωτών Λογιστών Τρικάλων, Σωματείο Αυτοκινητιστών Δημόσιας Χρήσης Εθνικών και Διεθνών Μεταφορών Τρικάλων, Ένωση ΕΒΕ Φαρκαδόνας και περιχώρων, Ένωση ΕΒΕ Καλαμπάκας, καθώς και το Σωματείο συνταξιούχων ΙΚΑ Τρικάλων, ο Σύλλογος Γυναικών Τρικάλων (μέλος της ΟΓΕ), η Επιτροπή Ειρήνης Τρικάλων.

Στη συγκέντρωση, επίσης παρευρέθησαν συνδικαλιστές εκλεγμένοι σε διοικήσεις συλλόγων και σωματείων της περιοχής μας καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωσης» στο δήμο Τρικκαίων με επικεφαλής το Γιώργο Καϊκη, και οι δημοτικοί σύμβουλοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στην Πύλη Ζάχος Απόστολος και από την Καλαμπάκα Κεραμίδας Λεωνίδας.

Χαιρετισμό στη συγκέντρωση απεύθυναν εκ μέρους του Συνδικάτου Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Τρικάλων ο πρόεδρός Γιώργος Λιατίφης, εκ μέρους της ένωσης ΕΒΕ Φαρκαδόνας ο πρόεδρός της Θανάσης Ρίμπας, εκ μέρους των Συνταξιούχων ΙΚΑ ο Θανάσης Καραγιώργος.

Ομιλία στη συγκέντρωση εκ μέρους της ΟΑΣΤ «Η Άνοιξη» πραγματοποίησε ο πρόεδρός της Αποστόλης Θωμόπουλος.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται από αύριο με κινητοποίηση των αγροτών στο κατάστημα της ΔΟΥ Τρικάλων στις 11 το πρωί, την Τετάρτη στις 3:30 το μεσημέρι κινητοποίηση ενάντια στους πλειστηριασμούς και το Σάββατο 3 Φλεβάρη συμμετοχή στο συλλαλητήριο στην «AGROTICA».