Επίσημη πρώτη εκδήλωση για τα τιμημένα γηρατειά της Φαρκαδόνας (Βίντεο & Φωτο)

Διοίκηση και μέλη του ΚΑΠΗ έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα και αντάλλαξαν ευχές για υγεία και ακόμη περισσότερες δραστηριότητες μέσα στο 2018

Την πρώτη ετήσια μάζωξη για τη νέα χρονιά διοργάνωσαν το μεσημέρι της Κυριακής η διοίκηση του ΚΑΠΗ Φαρκαδόνας, προσφέροντας στα μέλη, ψυχαγωγία και διασκέδαση. Ο λόγος της μάζωξης, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και η ανταλλαγή ευχών με αφορμή την έλευση του νέου έτους.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Φαρκαδόνας, η οποία γέμισε ασφυκτικά από κόσμο, που αποτελούν μέλη του τοπικού Κέντρου Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Θανάσης Μεριβάκης, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Ηλίας Καραμάνος, ο αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Μέμηλας, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Βασίλης Αγγέλης. Ιδιαίτερη τιμή για την διοίκηση και τα μέλη αποτέλεσε η επίσκεψη και η συμμετοχή στην εκδήλωση του υπευθύνου της ξενοδοχειακής μονάδας «Σίθων» στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής κ. Δημήτρη Τυράκη.

Όπως είναι γνωστό η διοίκηση και τα μέλη του ΚΑΠΗ Φαρκαδόνας διατηρούν άριστες σχέσεις με τους υπευθύνους και το προσωπικό της τουριστικής μονάδας, μετά τις ευχάριστες στιγμές που έζησαν το περασμένο καλοκαίρι κατά την επίσκεψή τους στη Χαλκιδική και τη διαμονή τους στο ξενοδοχείο.

Τις ευχές προς τους παραβρισκόμενους απηύθυναν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της διοίκησης του ΚΑΠΗ Φαρκαδόνας κ.κ. Κώστας Οικονόμου και Βασίλης Θεοδώρου. Ευχαρίστησαν τα μέλη του ΚΑΠΗ για την άψογη συνεργασία ενώ στο ίδιο μοτίβο απηύθυναν τις ευχαριστίες τους και προς το Δήμο Φαρκαδόνας για το ενδιαφέρον που δείχνει, προσφέροντας στήριξη και κάθε βοήθεια στο ΚΑΠΗ, ικανοποιώντας τα αιτήματα των ηλικιωμένων.

Ο πρόεδρος κ. Οικονόμου πέραν των ευχαριστιών στάθηκε και στους στόχους της διοίκησης για την φετινή χρονιά, επισημαίνοντας ότι και το 2018, σαν έτος, θα είναι ιδιαίτερα καρποφόρο σε εκδηλώσεις, κάτι αντίστοιχο που συνέβη την περσινή χρονιά.

Τις ευχές προς τους ηλικιωμένους για καλή χρονιά απηύθυναν ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Θανάσης Μεριβάκης και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Ηλίας Καραμάνος. Τόσο οι ίδιοι, όσο και ο Δήμος ευρύτερα, εμφανίστηκαν αλληλέγγυοι στους στόχους και στις δράσεις του ΚΑΠΗ, σημειώνοντας ότι οι νεότερες γενιές οφείλουν πολλά στους ηλικιωμένους που μόχθησαν και συνεχίζουν να μοχθούν ακόμη και σήμερα για τις οικογένειές τους.

Η κοπή της πίτας περιελάμβανε τέσσερα φλουριά, τα οποία αντιστοιχούσαν σε ισάριθμα ταξίδια, προσφορά, 2 του Δήμου Φαρκαδόνας, 1 της ξενοδοχειακής μονάδας «Σίθων» κι 1 του ΚΑΠΗ.

Η εκδήλωση έκλεισε με παρουσίαση βίντεο από τις αξέχαστες διακοπές των ηλικιωμένων στη Χαλκιδική  και φυσικά με την ευχή για υγεία στα μέλη του ΚΑΠΗ και σε όλο τον κόσμο.