«Φλόγα» αγάπης, υποστήριξης και συμπαράστασης άναψαν οι Βλαχόφωνοι και ο «Βλύζας»

Συνέδραμαν οικονομικά στις δράσεις του Συλλόγου Φλόγα και των παιδιών που υποφέρουν από την επάρατο νόσο

«Φλόγα» αγάπης, υποστήριξης και συμπαράστασης άναψαν στην ετήσια, κοινή εκδήλωση που διοργάνωσαν το βράδυ της Παρασκευής οι διοικήσεις του Βλαχόφωνου Συλλόγου Φαρκαδόνας και Περιχώρων καθώς επίσης και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γριζάνου «Βλύζας».

Στο περιθώριο της εκδήλωσης οι δυο πρόεδροι κ.κ. Δέσποινα Μπότη και Θάνος Χάμος κάλεσαν τους παρευρισκόμενους να στηρίξουν οικονομικά το έργο της «Φλόγας» Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, αγκαλιάζοντας παιδιά και γονείς που υποφέρουν από την επάρατο νόσο.

Οι δυο πρόεδροι αναφέρθηκαν στο έργο του Συλλόγου που  ιδρύθηκε το 1982 από ελάχιστους γονείς παιδιών με καρκίνο και σήμερα αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, με γραφεία και εκπροσώπους στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας. όπως ειπώθηκε στην Φλόγα συμπαραστέκονται στις οικογένειες και αγωνίζονται για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.

Το κάλεσμα των δυο Συλλόγων συνάντησε ιδιαίτερα θετική ανταπόκριση, καθώς το σύνολο των παραβρισκόμενων προσπάθησε με τον τρόπο να συνεισφέρει για να στηρίξει όλα αυτά τα παιδιά που δίνουν την δική τους γενναία μάχη με την ασθένεια.