Φίλεψε τους διοικητικούς υπαλλήλους της ΔΕΥΑΦ ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας

Γεύμα με παραδοσιακά εδέσματα ως αντάμειψη κόπων και προσπαθειών από τον κ. Γιώργο Μακρυνιώτη  

Με ένα παραδοσιακό δείπνο αντάμειψε την προσπάθεια και τους κόπους που καταβάλλουν σε καθημερινή βάση οι διοικητικοί υπάλληλοι της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Φαρκαδόνας, για να φέρουν εις πέρας τις υποχρεώσεις της Υπηρεσίας και κατ’ επέκταση των πολιτών, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ηλεκτροφωτισμού και Πρασίνου κ. Γιώργος Μακρυνιώτης.

Ο κ. Μακρυνιώτης θέλησε να ανταμείψει τα όσα προσφέρουν οι υπάλληλοι με ένα πλουσιοπάροχο, παραδοσιακό τραπέζι, που περιελάμβανε κυνήγι λαγό τον οποίο θήρευσε ο ίδιος και ο οποίος  μαγειρεύτηκε στο εστιατόριο «Θεσσαλίας Παλλάς» στη Φαρκαδόνα.

Το κλίμα ήταν άκρως φιλικό και οικογενειακό, με τον κ. Μακρυνιώτη να ευχαριστεί τους υπαλλήλους για την προσφορά και την συνεργασία που αναπτύσσουν με τον ίδιο.

Το προηγούμενο διάστημα  ο κ. Μακρυνιώτης προχώρησε σε ανάλογες κινήσεις παραθέτοντας γεύμα σε υπαλλήλους του Δήμου Φαρκαδόνας.

Η προσπάθεια και οι κόποι εκτιμούνται από τον αντιδήμαρχο, ο οποίος δεσμεύτηκε να είναι κοντά στους υπαλλήλους σε ότι χρειαστούν.