Φιλανθρωπική εκδήλωση άρωμα ευαισθησίας και ανθρωπιάς

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την εκπαιδευτική κοινότητα του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων για την υποστήριξη ενός παιδιού

Το φιλανθρωπικό τους πρόσωπο, την έμπρακτη υποστήριξη και αλληλεγγύη έδειξαν οι μαθητές και οι γονείς του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων σε εκδήλωση που διοργάνωσαν στα Τρίκαλα το περασμένο Σαββατοκύριακο με σκοπό την ενίσχυση και την ηθική συμπαράσταση σε ένα παιδί.

Διοργάνωσαν φιλανθρωπική εκδήλωση δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη και την υποστήριξη στο μέτρο του δυνατού, βρέχοντας με τις δικές τους σταγόνες, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν στον ωκεανό της αλληλεγγύης.

Οι μαθητές του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων μοιράστηκαν κρυφές σκέψεις, στήριξαν, άπλωσαν τα χέρια και άρπαξαν με αγάπη το χέρι ενός παιδιού που είναι δίπλα τους. Γιατί τα παιδιά έχουν μάθει να μοιράζονται τα πάντα και να μεγαλώνουν με αξίες, όπως η αλληλεγγύη και η ευαισθησία. Την φιλανθρωπική βραδιά στήριξαν ο διευθυντής της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ. Χρήστος Μπουλούμπασης , ο πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών κ. Χρήστος Τρικάλης με αρκετούς συναδέλφους του, ο διευθυντής του 9ου Γυμνασίου κ. Αριστείδης Λιάκου με τους καθηγητές κ. Μπουλογιώργο και κ. Mπαϊρακτάρη, οι οποίοι και παρέδωσαν τον κουμπαρά που δημιούργησαν οι συνάδελφοί τους στο σχολείο, σύσσωμος ο Σύλλογος Τρικαλινών Ζωγράφων που στήριξε την προσπάθεια με ένα σημαντικό ποσό και μια εκ των εκπροσώπων της «ΦΛΟΓΑΣ» η κα Κατσάκη Θάλεια. Τα παιδιά έκλεισαν την βραδιά με ένα αγαπημένο τραγούδι των Locomondo με την υπόσχεση ότι θα συνεχίζουν να αφουγκράζονται τους παλμούς της πόλης που ζουν και αναπνέουν.