ΦΑΡΚΑΔΟΝΑ: Απολυμάνθηκαν τα σχολεία που φοιτούσαν οι δυο μαθητές

Σε επαγρύπνηση συνεχίζουν να βρίσκονται οι διευθύνσεις του γυμνασίου και του επαγγελματικού λυκείου Φαρκαδόνας μετά τα δυο θετικά κρούσματα κορονοιού

Σε επαγρύπνηση συνεχίζουν να βρίσκονται οι διευθύνσεις του γυμνασίου και του επαγγελματικού λυκείου Φαρκαδόνας μετά τα δυο θετικά κρούσματα κορονοϊού που εντοπίστηκαν σε μαθητές των δυο σχολείων.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «ΚΡΗΝΗ LIVE» τα δυο παιδιά που νόσησαν κατάγονται από μεγάλο χωριό του Δήμου Φαρκαδόνας, στο οποίο τις τελευταίες ημέρες έχουν προκύψει κι αλλά θετικά κρούσματα σε μαθητές και ενήλικες.

Η ανησυχία στα δυο σχολεία αλλά και μεταξύ γονέων είναι έκδηλη καθώς όπως υποστηρίζεται τα παιδιά μέχρι και την Τετάρτη προσερχόταν στα σχολεία, ενώ την συγκεκριμένη ημέρα ένα εκ των δύο φέρεται να παρουσίασε πυρετό.

Μετά την επιβεβαίωση των θετικών κρουσμάτων έγινε συνολική απολύμανση των κτηριακών εγκαταστάσεων των δυο σχολείων, που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, προκειμένου από μεθαύριο Δευτέρα να συνεχιστούν τα μαθήματα στα υπόλοιπα τμήματα, πλην των δύο Α2 του ΕΠΑΛ Φαρκαδόνας και του Γ2 του Γυμνασίου Φαρκαδόνας.

Οι διευθύνσεις των σχολείων θα είναι σε άμεση επικοινωνία με τους γονείς για ότι χρειαστούν, δίνοντας τις απαραίτητες κατευθύνσεις, πάντα σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων.


1 σχόλιο