Ευγενική διόρθωση για το 2ο δημοτικό σχολείο Φαρκαδόνας

Οι γονείς των μαθητών δεν οφείλουν να αποστείλουν στο σχολείο τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις e-mail, όπως λάθος αναφέρθηκε σε κείμενο μας, μετά από πρόβλημα που προέκυψε στο φάκελο των μηνυμάτων μας

Ο δαίμων… αυτή τη φορά όχι του τυπογραφείου αλλά των νέων τεχνολογιών χτύπησε, προκαλώντας αναστάτωση στους γονείς και στους κηδεμόνες του 2ου δημοτικού σχολείου Φαρκαδόνας.

Συγκεκριμένα το απόγευμα της Παρασκευής δημοσιεύσαμε κείμενο μέσω τους οποίου αναφερόταν ότι οι γονείς και οι κηδεμόνες των μαθητών του 2ου δημοτικού σχολείου Φαρκαδόνας, οφείλουν να αποστείλουν στην διεύθυνση του σχολείου ή στην πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων τις διευθύνσεις του ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου. Το συγκεκριμένο κείμενο αποτελούσε παλιότερη ανακοίνωση αλλά μετά από πρόβλημα που προκλήθηκε στο αρχείο του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου εμφανιζόταν ως νέο κείμενο-ανακοίνωση.

Μετά από επικοινωνία της διεύθυνσης του σχολείου μαζί μας, μας ανακοινώθηκε ότι δεν ισχύει η αποστολή των ηλεκτρονικών διευθύνσεων e-mail των γονιών, καθώς υπάρχουν στην διάθεση του σχολείου.

Ζητούμε ταπεινά συγνώμη τόσο από το σχολείο όσο και από τους γονείς για την αναστάτωση.