Ευχές αντάλλαξαν τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρήνης στην κοπή της πίτας τους

Τα χορευτικά  τμήματα παιδικό και ενηλίκων έκοψαν την πίτα τους με την ευχή για γρήγορη επιστροφή στην ομαλότητα

Με την ευχή η νέα χρονιά να είναι σαφώς καλύτερη από την προηγούμενη, με υγεία και χωρίς καλυμμένα τα πρόσωπα από τις προστατευτικές μάσκες, ώστε να κυριαρχούν και πάλι τα χαμόγελα στα πρόσωπα των ανθρώπων κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα των χορευτικών τμημάτων του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρήνης.

Μικροί και μεγάλοι χορευτές έδωσαν ραντεβού στα γραφεία του Συλλόγου για να ανταλλάξουν ευχές με αφορμή την έλευση του νέου έτους και να θέσουν επί τάπητος τους στόχους της τρέχουσας χρονιάς.

Την περσινή χρονιά ο απολογισμός για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρήνης, όπως άλλωστε για το σύνολο των Συλλόγων όλης της ώρας ήταν φτωχός. Τα περιοριστικά μέτρα και η ματαίωση των εκδηλώσεων είχαν ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει δραστηριότητα, με τη διοίκηση και τα μέλη του τοπικού πολιτιστικού οργάνου να περιμένουν την εξέλιξη της κατάστασης τη φετινή χρονιά, προκειμένου να ξεδιπλώσουν τους στόχους τους.

Όπως αναφέρθηκε από τον χοροδιδάσκαλο του Συλλόγου κ Βασίλη Γαλάνη στην εκδήλωση η ελπίδα πλέον στρέφεται στην επανέναρξη των εκδηλώσεων με την ελπίδα ο Σύλλογος να δίνει παρόν τόσο σε επίπεδο κοινότητας, όσο και Δήμου με την συμμετοχή του σε μουσικοχορευτικές διοργανώσεις κ.α.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο Σύλλογος μοίρασε στα παιδιά αναμνηστικά δώρα, ενώ αναδείχτηκαν τρεις τυχεροί που κέρδισαν τα φλουριά, δυο παιδιά και ένας ενήλικας.