Τις ευχαριστίες του προς τον πρόεδρο της κοινότητας Κώστα Φορτωτήρα αλλά και το δήμαρχο Φαρκαδόνας, Σπύρο Αγναντή, μεταφέρει η προϊσταμένη και τα νήπια του νηπιαγωγείου Πετροπόρου για την προσφορά και την ανταπόκριση στο αίτημα τους, για την κατασκευή στεγάστρου πάνω από την κύρια είσοδο του σχολείου.

Σε ευχαριστήρια ανακοίνωση το νηπιαγωγείο υπογραμμίζει ότι είναι πολύ σημαντικό για όλους μας, να φροντίζουμε διαρκώς, ώστε οι χώροι του σχολείου μας να είναι πάντα ασφαλείς για τα παιδιά και το έργο αυτό αναβάθμισε σημαντικά τις κτιριακές εγκαταστάσεις της σχολικής μας μονάδας. Επίσης είναι σημαντικό να νιώθουμε πως έχουμε την έμπρακτη υποστήριξη και συνεργασία, ανθρώπων, που ενδιαφέρονται και μεριμνούν για τις ανάγκες του σχολείου.

“ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Θα θέλαμε να  ευχαριστήσουμε  θερμά τον Δήμαρχο Φαρκαδόνας κ. Αγναντή Σπυρίδωνα για την προσφορά και την ανταπόκριση στο αίτημα μας, για την κατασκευή στεγάστρου πάνω από την κύρια είσοδο του Νηπιαγωγείου Πετροπόρου.

Επίσης ευχαριστούμε και τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Πετροπόρου κ. Φορτοτήρα Κωνσταντίνο που έλαβε πρωτοβουλίες για την οργάνωση και τον συντονισμό των απαραίτητων ενεργειών για την εξασφάλιση της παραπάνω χορηγίας.

Είναι πολύ σημαντικό για όλους μας,  να φροντίζουμε διαρκώς, ώστε οι χώροι του σχολείου μας να είναι πάντα ασφαλείς για τα παιδιά και  το έργο αυτό αναβάθμισε σημαντικά τις κτιριακές εγκαταστάσεις της σχολικής μας μονάδας .Επίσης είναι σημαντικό να νιώθουμε  πως έχουμε την έμπρακτη υποστήριξη και συνεργασία, ανθρώπων ,που ενδιαφέρονται και μεριμνούν  για τις ανάγκες του σχολείου μας.

Τα παιδιά και η Προϊσταμένη, του Νηπιαγωγείου Πετροπόρου”.