Ευχαριστίες του Συλλόγου Τρικαλινών Ζωγράφων

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η έκθεση ζωγραφικής του Συλλόγου Τρικαλινών Ζωγράφων. Η έκθεση τιτλοφορούνταν «Τέχνη η σωτηρία της ψυχής» και περιελάβανε ένα αφιέρωμα για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

Διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία στο Οθωμανικό Λουτρό της πόλης των Τρικάλων και συγκέντρωσε τα βλέμματα δεκάδων Τρικαλινών.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση της έκθεσης ο Σύλλογος Τρικλαινών Ζωγράφων και η νέα πρόεδρος, Γωγώ Ράγια, ευχαριστούν θερμά:

  • Τους φορείς: Εφορεία Αρχαιοτήτων Τρικάλων και Μουσείο Τσιτσάνη, για την διάθεση του χώρου και του προσωπικού. Ευχαριστούμε τον Στέλιο Καραγιώργο, τον Θωμά, τον Βασίλη, τον Παναγιώτη και τη Γεωργία! Ανεκτίμητη η προθυμία και η βοήθειά σας!
  • Τα τοπικά ΜΜΕ έντυπα και ηλεκτρονικά, για την επικοινωνία και την κάλυψη της εκδήλωσης με βίντεο, συνεντεύξεις, ρεπορτάζ, φωτογραφίες, όλο το δεκαήμερο, στο πρόσωπο του Ν. Σαλέπη, του Δ. Παδιού, του Αχ. Γραββάνη, του Χάρη Μαντέλλου, του Θοδ. Λακιάρα, του Αλ. Ζαούτσου, της Βιβής Μαργαρίτη, 
  • Τους φωτογράφους, τον επαγγελματία Βασίλη Μπαλαμίτσα
     και τον ερασιτέχνη Στέφανο Γώγο, για την υπέροχη φωτογράφιση της έκθεσης. 
  • Την “Οικογένεια Κλιάφα-Αναψυκτικά” για τη συμβολή της στην επιτυχία των εγκαινίων της έκθεσης με την ευγενική της χορηγία.Ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά σας!
  • Τέλος, όλους τους επισκέπτες, συμπολίτες και ξένους που άφησαν τίς όποιες άλλες επιλογές τους και προτίμησαν να έρθουν στην έκθεση, γιατί χάρη σ’ αυτούς, τον ενθουσιασμό, τη συγκίνηση, το ενδιαφέρον, τα σχόλια, τις παρατηρήσεις τους, όλη αυτή η προσπάθεια πέτυχε το σκοπό της!