Ευχαριστίες της Ελένης Τζαβέλλα και των δασκάλων προς το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων

Άψογη η συνεργασία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου δημοτικού σχολείου Οιχαλίας με την διευθύντρια και τους δασκάλους

Αγαστή και πολύτιμη χαρακτηρίζεται η συνεργασία που αναπτύσσει η διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Οιχαλίας κα Ελένη Τζαβέλλα και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Οι γονείς του σχολείου βρίσκονται συνέχεια δίπλα στην διευθύντρια του σχολείου, την υπερτιμούν και προσπαθούν μέσα από την συνεργασία που αναπτύσσουν να επιλύσουν διάφορα ζητήματα και προβλήματα που απασχολούν το σχολείο.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Οιχαλίας ευχαριστούν θερμά το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου για όσα έχουν προσφέρει από το ξεκίνημα της  σχολικής χρονιάς μέχρι και σήμερα.

Τονίζουν ότι είναι αξιέπαινη η διάθεση του Δ.Σ. του Συλλόγου για αγαστή συνεργασία, αμέριστη και διαρκή συνεισφορά στην επίλυσή ζητημάτων καθώς και την κάλυψη των αναγκών που προκύπτουν. Αναφερόμενη στο Σύλλογο η κα Τζαβέλλα εξηγεί ότι «μας στηρίζει ηθικά και υλικά, συμβάλλοντας έτσι στην προσπάθειά μας για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου μας τόσο στον φυσικό του χώρο όσο και στην τοπική κοινωνία. Η προσφορά τους αποτελεί ευεργεσία προς τους τωρινούς και τους επόμενους μαθητές και μάς διευκολύνει στο παιδαγωγικό μας έργο».

Η πρόσφατη απόφασή του Συλλόγου να επισκευάσουν τα παγκάκια του αύλειου χώρου και να ομορφύνουν τον χώρο υποδοχής με λουλούδια χαροποίησε ιδιαίτερα το Σύλλογο Διδασκόντων.

Η διευθύντρια και οι δάσκαλοι εκφράζουν τις ευχαριστίες τους για την άψογη συνεργασία και επικοινωνία που έχουν για το καλό του Σχολείου μας και των παιδιών.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΙΧΑΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΙΧΑΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΙΧΑΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΙΧΑΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΙΧΑΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΙΧΑΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΙΧΑΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΙΧΑΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΙΧΑΛΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΙΧΑΛΙΑ