Ευαισθησία για τα τρία μικρά σκυλάκια που εγκαταλείφτηκαν πίσω από το Δημαρχείο

Τα τρία κουτάβια είχαν εντοπιστεί μέσα σε τσουβάλι, τα περισυνέλεξαν από το Δήμο Φαρκαδόνας και στην συνέχεια χάρη στην ευαισθησία μιας Φαρκαδόνιας εμβολιάστηκαν και πλέον αναζητούν ανάδοχο

Πριν περίπου ένα μήνα είχαν βρεθεί μέσα σε ένα τσουβάλι πίσω από το Δημαρχείο της Φαρκαδόνας. πλέον φιλοξενούνται σε ασφαλές σημείο χάρη στην αγάπη και την ευαισθησία που έδειξαν Δήμος, Γεωπονική Υπηρεσία και το σημαντικότερη μια Φαρκαδόνια.

Ο λόγος για τρία μικρά κουταβάκια, τα οποία πριν περίπου ένα μήνα είχαν βρεθεί παρατημένα μέσα σε ένα τσουβάλι όπισθεν του Δημαρχείου Φαρκαδόνας και περισυλλέχτηκαν από την Γεωπονική Υπηρεσία. Τότε η Υπηρεσία αλλά και ο Δήμος είχαν απευθύνει έκκληση και μέσω του «KriniTrikalon», όποιος ενδιαφέρεται να υιοθετήσει και να φιλοξενήσει στο σπίτι του τα τρία κουτάβια. Μπορεί ανάδοχος να μην βρέθηκε, ωστόσο μια Φαρκαδόνια με δικά της έξοδα ανέλαβε την φροντίδα που απαιτούσαν για τον εμβολιασμό τους. Τα κουταβάκια μεταφέρθηκαν σε κτηνίατρο, εξετάστηκαν και εμβολιάστηκαν προκειμένου να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στην υγεία τους.

Μετά από την φροντίδα η Γεωπονική Υπηρεσία ανέλαβε την φύλαξή τους. Σήμερα τα κουτάβια φιλοξενούνται στο πρώην κτηνιατρείο της Φαρκαδόνας και βρίσκονται σε ασφαλές σημείο. Η Γεωπονική Υπηρεσία που ανέλαβε και την φροντίδα τους, καλεί οποίον ενδιαφέρεται να υιοθετήσει ένα από αυτά να απευθυνθεί στο Δημαρχείο της Φαρκαδόνας.