Εξηγήσεις για την επίθεση των σκύλων σε παιδί δίνει ο πρόεδρος του Γριζάνου

Ο κ. Αχιλλέας Κακαδιάρης υποστηρίζει ότι τα σκυλιά δεν είναι αδέσποτα αλλά ανήκουν σε ιδιώτες στους οποίους μάλιστα έγιναν επανειλημμένες συστάσεις για να τα μαζέψουν από τους δρόμους διότι δημιουργούν προβλήματα

Τις δικές του εξηγήσεις σχετικά με τα όσα δυσάρεστα συνέβησαν στο χωριό του Γριζάνου το βράδυ του περασμένου Σαββατοκύριακου και σχετιζόταν με την επίθεση αδέσποτων σκύλων σε ένα παιδί, δίνει ο πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος κ. Αχιλλέας Κακαδιάρης.

Το ευτύχημα είναι ότι απετράπησαν τα χειρότερα, αν και το παιδί ακόμη και σήμερα δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ που υπέστη από την επίθεση των σκύλων που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Όπως εξήγησε ο κ. Κακαδιάρης τα σκυλιά που επιτέθηκαν στο κοριτσάκι δεν είναι αδέσποτα, υποστήριξε ότι ανήκουν σε ιδιώτες στους οποίους μάλιστα έγιναν επανειλημμένες συστάσεις για να τα μαζέψουν από τους δρόμους διότι δημιουργούν προβλήματα.

Ο ίδιος διευκρίνισε ότι το βράδυ του περιστατικού βρέθηκε κοντά στο παιδί και προσπάθησε να το μεταφέρει ο ίδιος στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας.

Όπως και να χει η επίθεση των αδέσποτων στο παιδί συνεχίζει να προκαλεί φόβο και προβληματισμό. Πολλοί είναι εκείνοι που ζητούν άμεσες παρεμβάσεις για να αποφευχθούν χειρότερες καταστάσεις μιας κι όπως αναφέρουν οι επιθέσεις των σκυλιών εντός του οικισμού μήνες τώρα είναι πολλές και προκαλούν φόβο τόσο σε μικρούς, όσο και μεγαλύτερες ηλικίες πολιτών.