Εξηγήσεις από τον δήμαρχο Φαρκαδόνας, ζήτησε ο Θανάσης Μεριβάκης

ΦΑΡΚΑΔΟΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ

Εξηγήσεις από το δήμαρχο Φαρκαδόνας, Σπύρο Αγναντή, ζήτησε στη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας το βράδυ της Τετάρτης, ο πρώην δήμαρχος Φαρκαδόνας και νυν επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, Θανάσης Μεριβάκης, σχετικά με τις κατηγορίες που εκτόξευσε σε ραδιοφωνική συνέντευξη στις 11 Νοεμβρίου ο αντιδήμαρχος Έργων Γιάννης Γεωργολόπουλος.

Για την ιστορία, ο αντιδήμαρχος Έργων και Οικονομικών είχε μιλήσει με βαρύς χαρακτηρισμούς για το πρόσωπο του κ. Μεριβάκη, γεγονός που ενόχλησε τον πρώην δήμαρχο. Σύμφωνα με την «Krini Live» ο κ. Μεριβάκης κατά την συνεδρίασε ζήτησε να ενημερωθεί από τον κ. Αγναντή για το αν υιοθετεί τα λεγόμενα του δημάρχου και τι προτίθεται να πράξει.

Μάλιστα ο κ. Μεριβάκης, δεν παρέλειψε να ισχυριστεί ότι κάποια από τα λεγόμενα του αντιδημάρχου δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια, και στάθηκε σε συγκεκριμένους ισχυρισμούς, από πλευράς αντιδημάρχου, ότι με την ανάληψη των καθηκόντων του αείμνηστου πρώην δημάρχου Φαρκαδόνας, Γιάννη Σακελλαρίου, ο πρώην δήμαρχος απευθύνθηκε σε εκείνον ζητώντας να μην αποκαλύψει το χρέος του Δήμου και της ΔΕΥΑΦ που άφησε η πρώην δημοτική Αρχή.

Ο κ. Μεριβάκης ήρθε να παραθέσει στοιχεία γύρω από την πορεία του Δήμου και της ΔΕΥΑΦ, πριν αλλά και την στιγμή που παρέδωσε στον Γιάννη Σακελλαρίου.

Από την πλευρά του, ο κ. Αγναντής, σε ρόλο πυροσβέστη, ήρθε να αναφέρει ότι τα όσα ακούστηκαν στα ραδιόφωνα ή γράφτηκαν σε τοπικό μέσο ενημέρωσης, δεν ενδιαφέρουν το δημοτικό συμβούλιο.

Μάλιστα τόνισε ότι δεν ακούει ραδιόφωνα, όπως φυσικά δεν έχει προσωπικό προφίλ σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης ενώ οι όποιες διαφορές υπάρχουν αν δεν μπορούν να λυθούν με άλλο τρόπο, υπάρχουν και τα δικαστήρια.

Τα όσα ανέφερε ο δήμαρχος προκάλεσαν την αντίδραση του κ. Μεριβάκη, όπως και άλλων συμβούλων της αντιπολίτευσης, με τις βολές να εξαπολύονται εκατέρωθεν.


1 σχόλιο

  1. Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες ,αλλά βρομάει τόσο ο Δήμος όσο κ η δεηαφ,μάλλον θα υπάρχουν θέσεις στην φυλακή για τόσα κ άλλα τόσα σκάνδαλα στο δήμο😡