Δημοτικό Συμβούλιο: Παρεμβάσεις για το ΕΠΑ.Λ. Φαρκαδόνας και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ζήτησε η Ελένη Στεργίου Μπότη

Το ενδιαφέρον της για το επαγγελματικό λύκειο Φαρκαδόνας αλλά και τους επαγγελματίες της περιοχής του Δήμου Φαρκαδόνας εξέφρασε μέσω της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας, η δημοτική σύμβουλος της συμπολίτευσης κα Ελένη Στεργίου – Μπότη.

Όπως κατέγραψε αποκλειστικά η «Krini Live» σε δυο τοποθετήσεις της μίλησε για την αναγκαιότητα εμπλουτισμού του επαγγελματικού λυκείου Φαρκαδόνας με νέες ειδικότητες, κάτι που ζητούν μαθητές και γονείς, ώστε αυτό να γίνει περαιτέρω προσελκύσιμο σε παιδιά που αναγκάζονται να φοιτήσουν σε άλλα σχολεία των Τρικάλων ή της Λάρισας λόγω της μη ύπαρξης ειδικότητας που τους ενδιαφέρει.

Στο ίδιο μήκος κύματος και λίγο πριν η κα Στεργίου – Μπότη, μίλησε για την αναγκαιότητα στήριξης των επαγγελματιών της περιοχής του Δήμου Φαρκαδόνας, που βάλλονται από την ακρίβεια, ζητώντας από το Δήμο Φαρκαδόνας, να εντάξει στο πρόγραμμα του μέτρα ελάφρυνσης για τους μικρομεσαίους επαγγελματίες, όπως αυτό της μείωσης των δημοτικών τελών αλλά ταυτόχρονα και παρεμβάσεις προς την ΔΕΗ για την μείωση στους λογαριασμούς ρεύματος.

Η ακρίβεια δυστυχώς έχει γονατίσει τους πάντες και σαφώς σήμερα περισσότερο από ποτέ επιβάλλεται να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα ώστε να πραχτεί έστω και μια μικρή στήριξη τόσο στις τοπικές επιχειρήσεις, όσο και στους ευάλωτους οικονομικά πολίτες.


1 σχόλιο

  1. Ερωτώ:Είστε διατεθημένοι για να κατέβουμε όπου χρειαστεί για σύγκρουση με της πολιτικές που μας εξαθλιώνουν κ μας κλέβουν την ίδια την ζωή;Εάν αποφασίσετε για τον δρόμο του αγωνα να ανατρέψουμε αυτές τις πολιτικές τους;Εμπρός για την ανατροπή κ την σύγκρουση ✊