Έξι θετικά τεστ κορονοϊού σήμερα στη Φαρκαδόνα

Εκτάκτως μετέβη σήμερα ο ΕΟΔΥ στην Φαρκαδόνα ενώ την Πέμπτη επισκέπτεται εκ νέου την περιοχή και τις κοινότητες Οιχαλίας, Διασέλλου και Κρήνης Ραγδαία χαρακτηρίζεται η διασπορά του κορονοϊού στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας με μεγαλύτερη ένταση στις δημοπτικές ενότητες Φαρκαδόνας και Οιχαλίας.

Καθημερινά στην περιοχή τα κρούσματα αυξάνονται, προβληματίζοντας τις υγειονομικές Αρχές που συνεχίζουν περισσότερο από ποτέ να απευθύνουν έκκληση για άμεσο εμβολιασμό των ανεμβολίαστων αλλά και της αναμνηστικής δόσης, εκείνων που έχουν ολοκληρώσει τους προηγούμενους μήνες των εμβολισμών κι έχει παρέλθει το εξάμηνο.

Και χθες Δευτέρα στην περιοχή της Φαρκαδόνας, καταγράφηκαν αρκετά θετικά κρούσματα, σύμφωνα με πληροφορίες της «ΚΡΗΝΗ LIVE» τα οποία θα αποτυπωθούν στο σημερινό 24ωρο δελτίο με το συνολικό αριθμό κρουσμάτων στο νομό και πανελλαδικά.

Μετά την εξάπλωση και διασπορά του ιού στην ευρύτερη περιοχή της Φαρκαδόνας, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ έσπευσε εκτάκτως στην Φαρκαδόνα για την πραγματοποίηση ράπιτ τεστ στην κεντρική πλατεία.

Στη διαδικασία της διενέργειας των τεστ άμεσης ανίχνευσης του κορονοϊού συμμετείχαν 169 άτομα, εκ των οποίων, σύμφωνα με πληροφορίες, προέκυψαν θετικά 6 πολίτες.

Ο ΕΟΔΥ αναμένεται να επιστρέψει εκ νέου στην περιοχή της Φαρκαδόνας την Πέμπτη για να επισκεφτεί τις κοινότητες, Οιχαλίας, Διασέλλου και Κρήνης, κοινότητες οι οποίες παρουσίασαν τις προηγούμενες ημέρες αυξημένο υιικό φορτίο.Ειδικότερο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται την Πέμπτη από τις 8 έως τις 10 το πρωί στην Οιχαλία, από τις 11 έως τις 12 το μεσημέρι στο Διάσελλο και από τις 12:30 έως τις 13:30 στην Κρήνη.

Ιδιώτες και γιατροί του ΕΣΥ απευθύνουν κάλεσμα σε όλο τον κόσμο για εμβολιασμό καθώς επίσης και τήρηση όλων των μέτρων προστασίας, προκειμένου να αποφύγουμε δυσάρεστες καταστάσεις…