Επιτυχημένες σελίδες γράφει ο Ηλίας Ζαϊράκης

Ο γιος του διευθυντή του Γυμνασίου Οιχαλίας Δημήτρη Ζαϊράκη, συνεχίζει να κατακτά την κορυφή και να μας εκπλήσσει με την αθλητική του πορεία

Επιτυχημένες σελίδες γράφει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα ο αθλητής Ηλίας Ζαϊράκης, γιός του διευθυντή του γυμνασίου Οιχαλίας του Δήμου Φαρκαδόνας.

Ο νεαρός αθλητής της Ελληνορωμαϊκής Πάλης συμμετείχε σε μεγάλες διοργανώσεις που διεξήχθησαν προσφάτως κατακτώντας την κορυφή και αναδεικνύοντας τις αντοχές και τις δυνάμεις του, καθώς επίσης και την άριστη κατάσταση.

Ο Ηλίας μετά τους αγώνες που πραγματοποίησε αναδείχτηκε 2ος Βαλκανιονίκης Παίδων, 3ος Μεσογειονίκης Παίδων και 3ος Μεσογειονίκης Εφήβων, κατακτώντας τρία Μετάλια σε ισάριθμες διοργανώσεις.

Στον τελικό των βαλκανικών αγώνων έπαιξε στον τελικό με το πρώτο στον κόσμο και έχασε το Χρυσό Μετάλλιο, 15 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη στα σημεία.

Το μέλλον του ανήκει… καθώς αποτελεί έναν σπουδαίο αθλητή για την περιοχή μας και για τον Σύλλογο Βαρέων Αθλημάτων Τρικάλων ΣΒΑΤ (Ελληνορωμαϊκή πάλη). Δίπλα στον Ηλία βρίσκεται κάθε στιγμή ο πατέρας του, ο Δημήτρης Ζαϊράκης, που τον προπονεί και τον στηρίξει σε κάθε προσπάθεια.

Εξάλλου ο κ. Ζαϊράκης αποτελεί έναν από τους καλύτερους προπονητές και το γνωρίζουμε καλά όλοι, μιας και αποτελούσε την ψυχή του Αθλητικού Συλλόγου Οιχαλίας παλιότερα.