Εξαιρετικές επιδόσεις του ΓΕΛ Φαρκαδόνας στις πανελλήνιες

Τις ευχές προς τους νεοεισαχθέντες πρώην μαθητές του σχολείου στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μεταφέρει ο διευθυντής του σχολείου κ. Γ. Λιμπίκης καθώς και ο Σύλλογος Διδασκόντων

Τις θερμότερες ευχές προς τους νεοεισαχθέντες στην τριτοβάθμια εκαπίδευση, πρώην μαθητές του διδακτηρίου, εκφράζουν μέσω της «KPHNH LIVE» ο διευθυντής του Γενικού Λυκείου Φαρκαδόνας και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου. Πρόκειται για τους 29 μαθητές του σχολείου που ανταποκρίθηκαν επιτυχώς στην πρώτη δύσκολη δοκιμασία, τις πανελλήνιες εξετάσεις.

«Ευχόμαστε οι επιλογές και ο δρόμος που διαλέξατε να σας δικαιώσουν και η είσοδός σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση να σημάνει ένα ταξίδι γεμάτο προκλήσεις και μια ζωή με στόχο τόσο την προσωπική ευδοκίμηση όσο και την αρωγή στην κοινωνία.

Όμως, στη δύσκολη αυτή αναμέτρηση δεν τίθεται θέμα νικητή και ηττημένου. Για τους μαθητές που τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα, να ξέρουν ότι τα όνειρα και οι στόχοι μπορούν να πραγματοποιηθούν, όταν υπάρχει θέληση και επιμονή. Το μέλλον το διαμορφώνουμε εμείς και ειδικά η νεολαία με την αστείρευτη δύναμή της.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στις οικογένειες των μαθητών, που σε όλο το δύσκολο διάστημα της προετοιμασίας προσέφεραν την υποστήριξή τους στον αγώνα τους.», αναφέρεται μεταξύ των άλλων στο ευχετήριο μήνυμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΓΕΛ Φαρκαδόνας κι αυτή τη χρονιά παρουσίασε εξαιρετικές επιδόσεις παρόλες τις δυσχέρειες και τις αντιξοότητες που είχε να αντιμετωπίσει.  Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι υπήρξαν τέσσερις (4) εισαχθέντες στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Υπολογιστών, επιτυχόντες στη Φιλολογία, στα Παιδαγωγικά Τμήματα και στη σχολή Νηπιαγωγών, στη σχολή Αστυφυλάκων, στο τμήμα Ψυχολογίας.

Οι επιτυχίες αυτές δεικνύουν τόσο το υψηλό μαθησιακό επίπεδο όσο και την υψηλή ανταπόκριση των μαθητών στη γνώση και την παιδεία.

«Αγαπητά μας παιδιά, να θυμάστε ότι το τέλος του λυκείου είναι μια αφετηρία για μια ξεχωριστή πορεία όπου θα ανταμείβονται η εργατικότητα και η προσπάθεια. Καλές Σπουδές», καταλήγει το μήνυμα της διεύθυνσης του σχολείου.