Έθεσε τις βάσεις των νέων εκδηλώσεων ο «Φαϋττός» Ζάρκου

Έκοψε την πίτα και αντάλλαξε ευχές με τα μέλη και τους φίλους της, η διοίκηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζάρκου

Ευχές για γεμάτη υγεία και πολλές και ποιοτικές εκδηλώσεις, πολιτιστικού και κοινωνικού χαρακτήρα, αντάλλαξαν μέλη και φίλοι του Πολιτιστικού Συλλόγου «Φαϋττός» Ζάρκου.

Το βράδυ της Κυριακής μέλη και φίλοι του Πολιτιστικού Συλλόγου συναντήθηκαν στην ταβέρνα «Νικατσιός» του Ζάρκου για να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους και να ανταλλάξουν ευχές με αφορμή την έλευση του νέου χρόνου. Παράλληλα είχαν την ευκαιρία να σχεδιάσουν τις δράσεις των πρώτων μηνών του 2020, που θα προάγουν τον πολιτισμό και την παράδοση.

Την πίτα ευλόγησε ο εφημέριος του Ζάρκου π. Γεώργιος Διβανές ενώ παρόντες μεταξύ των άλλων υπήρξαν η χοροδιδάσκαλος κα Σοφία Μόρφου, ο εκπαιδευτής του ΣΟΑΤ κ. Γιώργος Αλεξίου, μέλη της θεατρικής ομάδας, μέλη του παραδοσιακού χορευτικού καθώς και γονείς και παιδιά που συμμετέχουν στις δράσεις του Συλλόγου. 

Οι πρώτες εκδηλώσεις του Συλλόγου θα διεξαχθούν στις 29 Φεβρουαρίου με τη πραγματοποίηση της εθελοντικής αιμοδοσίας καθώς και οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις το διήμερο των Αποκρεών – Καθαρής Δευτέρας με τη διοργάνωση του Μπουρανί.