Εθελοντική προσφορά και με χρήμα από την τσέπη του

O πρόεδρος της κοινότητας Γεωργανάδων δεν τα περιμένει όλα από το Δήμο αλλά αναλαμβάνει δράση και μόνος του για να καθαρίσει το χωριό του, μάλιστα με δικά του έξοδα

Να κι ένας πρόεδρος που δεν τα περιμένει όλα από το Δήμο αλλά βάζει πλάτη ο ίδιος και είναι καθημερινά δίπλα στο συγχωριανό του. Κοντά σε κάθε στιγμή, τιμώντας τον όρκο που έδωσε για καθημερινή προσφορά στον τόπο του.

Ο λόγος για τον πρόεδρο της κοινότητας Γεωργανάδων κ. Βαγγέλη Ζιώγκο, ο οποίος αποφάσισε να αναλάβει μόνος του πρωτοβουλίες για τον καλλωπισμό του χωριού του. Μάλιστα με δικά του έξοδα, αποφάσισε να πληρώσει εργάτη για κόψει τα χόρτα σε κεντρικά σημεία του χωριού, χωρίς να χάσει χρόνο, μιας και οι καιρικές συνθήκες ευνοούν την ανάπτυξη του πρασίνου.

Ο ίδιος εξηγεί ότι είναι υποχρέωση όλων των αιρετών να προσφέρουν στο μέτρο του δυνατού και φυσικά με όποιο τρόπο μπορούν. Επειδή οι καιρικές συνθήκες ευνοούν την ανάπτυξη των χόρτων και σε λίγο από τώρα θα βγουν στο χωριό παιδιά για το παιχνίδι τους, καλό είναι να προχωρούμε σε εθελοντικές ενέργειες και να μην τα περιμένουμε όλα από τους γύρο μας.

Ο καθένας προσφέρει με όποιο τρόπο και μέσο μπορεί.

KRINI LIVE