Εθελοντικές και περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες από μαθητές του ΕΠΑ.Λ. Φαρκαδόνας

ΦΑΡΚΑΔΟΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ


Την αγάπη τους για το περιβάλλον, την αλληλεγγύη και τον εθελοντισμό μετέφεραν προς την τοπική κοινωνία οι μαθητές του Επαγγελματικού Λυκείου Φαρκαδόνας. Σύμφωνα με την «Krini Live» στο πλαίσιο της διάδοσης της φύτευσης του δέντρου Παυλώνια που πολλαπλασιάζει ο συνδημότης, κάτοικος Φανερωμένης, Θανάσης Τατσιόπουλος, μαθητές του επαγγελματικού λυκείου Φαρκαδόνας, προχώρησαν στο 2ο δημοτικό σχολείο Φαρκαδόνας για να φυτέψουν εκεί τρία δέντρα στον αύλειο χώρο.

Οι μαθητές συνοδευόμενοι από τον καθηγητή τους, Γιάννη Μουγγό, πραγματοποίησαν όλες τις απαιτούμενες ενέργειες και στην συνέχεια προχώρησαν στην φύτεμα των δέντρων, που τα επόμενα χρόνια θα ομορφύνουν το χώρο και θα προσφέρουν δροσιά στους μαθητές και εκπαιδευτικούς από τη σκιά τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι προσφάτως φυτεύτηκαν στην πλατεία της Φαρκαδόνας, στο επαγγελματικό λύκειο Φαρκαδόνας καθώς και σε άλλα σημεία του Δήμου μας, ήδη κάποια δέντρα με σκοπό να γίνουν γνωστά στο κόσμο αλλά ταυτόχρονα να παρακολουθείται η πορεία και η εξέλιξη τους στους δημόσιους χώρους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.