Η εταιρία «Μπότης και ΣΙΑ Ο.Ε.» προσέφερε πλούσια δώρα στην πολυπληθή πελατεία της

Η εταιρία διεξήγαγε διαγωνισμό στον οποίο συμμετείχαν οι πελάτες τους, ανταμείβοντας κατ’ αυτό τον τρόπο την εμπιστοσύνη τους

Παρουσία φίλων και πελατών η εταιρία «Μπότης και ΣΙΑ Ο.Ε.» πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής την κλήρωση τεσσάρων μεγάλων δώρων, τιμώντας κατά αυτό τον τρόπο την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό της, χρόνια τώρα οι Τρικαλινοί.
Η κλήρωση διεξήχθη το βράδυ της Κυριακής στο κεντρικό κατάστημα της εταιρείας που βρίσκεται στο 1ο χλμ. Τρικάλων – Ιωαννίνων αμέσως μετά το Τελωνείο Τρικάλων.
Η εταιρεία πιστή στις δεσμεύσεις της, απέναντι στο Τρικαλινό κοινό και ευρύτερα αντάμειψε για πολλοστή φορά την εμπιστοσύνη του κόσμου με την διάθεση μεγάλων δώρων.
Πιο συγκεκριμένα οι πελάτες του πρατηρίου υγρών καυσίμων CYCLON της «Μπότης και ΣΙΑ Ο.Ε» με οποιαδήποτε αγορά από το κατάστημα των Τρικάλων, συμμετείχαν στον μεγάλο διαγωνισμό με τον πρώτο λαχνό να αντιστοιχεί σε 400 λίτρα πετρέλαιο, ο 2ος & ο 3ος λαχνός σε 1 αλυσοπρίονο 3 ίππων και ο 4ος λαχνός σε ένα Go Gas Smart Grill.
Οι τυχεροί που ανέδειξε η κλήρωση:
1) Σακελλαρίου Ρενέ – 400 λίτρα Πετρέλαιο θέρμανσης
2) Μίντζας Κωνσταντίνος – 1 αλυσοπρίονο 3 ίππων
3) Καρατζάς Παναγιώτης – 1 αλυσοπρίονο 3 ίππων
4) Μπαμπούρης Σάκης – 1 Go Gas Smart Grill
Η εταιρεία δεσμεύεται για ανάλογες εκδηλώσεις και το 2018, εύχεται καλή χρονιά στους πελάτες της και σε όλο τον κόσμο, υποσχόμενη άριστες υπηρεσίες, εξυπηρέτηση και ποιότητα καυσίμων και λοιπών προϊόντων της.