Έσυρε τον χορό ο π. Απόστολος στην εκδήλωση του Κλοκοτού

Ο εφημέριος του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κλοκοτού αποδέχτηκε της πρότασης που του απευθύνθηκε και έσυρε τον χορό στην εκδήλωση του περασμένου Σαββάτου

Δεν αρνήθηκε της πρότασης που του απευθύνθηκε να σηκωθεί και να σύρει το χορό στην εκδήλωση του περασμένου Σαββάτου, ο εφημέριος του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κλοκοτού, π. Απόστολος.

Στην διάρκεια της παραδοσιακής εκδήλωσης της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Περιφερειακής Ενότητας για το σίτο και τον άρτο, ο π. Απόστολος, αποδέχτηκε την πρόταση των κατοίκων και σηκώθηκε με μεγάλη χαρά να χορέψει κι αυτός ένα τραγούδι.

Με άκρως παραδοσιακό τρόπο η όλη διοργάνωση και σύμφωνα με το τυπικό που θέλει τον ιερέα του χωριού να ανοίγει παραδοσιακά το χορό. Και ο π. Απόστολος δεν συνηθίζει να δυσαρεστεί τους ενορίτες. Αντιθέτως πασχίζει με κάθε τρόπο να ικανοποιεί τα αιτήματα τους και να κατακτά τις καρδιές του συνόλου των πιστών του χωριού. Όσο για τα έργα και τις ημέρες του πολλά. Κατάφερε να δημιουργήσει πολλά στο ενοριακό Ναό και το σημαντικότερο να φέρνει ολοένα και περισσότερους στην Εκκλησία. Φυσικά μέσα σε όλα τα άλλα πασχίζει με τις θρησκευτικές αποδράσεις – εκδρομές που διοργανώνει να ψυχαγωγεί τους πιστούς και να φροντίζει για την θρησκευτική ενημέρωση σε αξιοθέατα και θρησκευτικά μνημεία.

Ιερέας νεότατος ηλικιακά και παράδειγμα για τους ενορίτες που τον υπεραγαπούν και εκτιμούν για το ενδιαφέρον του.