Έσμιξαν μικροί και μεγάλοι σε μια μοναδική εκδήλωση στη Φαρκαδόνα

Πολυκοσμία  στο Θεσσαλία Παλλάς στην εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας στην οποία παρουσιάστηκε το ημερολόγιο – λεύκωμα με τις δράσεις των παιδιών

Παιδιά και μεγάλοι έσμιξαν το απόγευμα της Κυριακής στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδόνας με αφορμή την έλευση των Χριστουγέννων. Η εκδήλωση είχε πολυποίκιλο στόχο, αφενός στάθηκε η αφορμή για να θυμηθούν οι μεγαλύτεροι τα παιδικά τους χρόνια, αφετέρου να προσφέρει χαρά στα παιδιά που περιμένουν όλο το χρόνο με αγωνία τα Χριστούγεννα, τον Αη Βασίλη και τους μυθικούς ήρωες σε κάποιες περιπτώσεις ήρωες που συνδέονται με την μεγάλη γιορτή.

Στην εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας παρουσιάστηκε το ημερολόγιο – λεύκωμα 2018 με τίτλο «Τα παιδία παίζει… με το χθες». Ένα λεύκωμα που έχει αφιερωθεί στα παιδιά και στις δραστηριότητες του παρόντος και του παρελθόντος. Το ημερολόγιο – λεύκωμα φέρει την σφραγίδα του Συλλόγου, που το επιμελήθηκε με μεράκι και ταλέντο και τα αποτελέσματα είναι άκρως θετικά και καλαίσθητα.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν έργα ζωγραφικής των παιδιών κι όχι μόνο, καθώς επίσης υπήρχε πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με την Ειρήνη Νότα το οποίο επιμελήθηκε με την  κα Σοφία Μόρφου και την κα Φωτεινή Νεοφώτιστου.

Τις ευχές της προς τους παραβρισκόμενους απηύθυνε η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας κα Δώρα Οικονομούλα. Η ίδια μίλησε για τους στόχους της εκδήλωσης, παροτρύνοντας τους μεγάλους να παραμερίσουν έστω για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας και να χαρούν όπως τα παιδιά της γιορτές.

Αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα της έκδοσης του ημερολογίου, που στοχεύει στην ανάδειξη των δραστηριοτήτων των παιδιών, που αποτελούν το μέλλον του τόπου , πηγή ζωής, χαράς και αισιοδοξίας.

Η διοίκηση του Συλλόγου βράβευσε για την προσφορά προς το Σύλλογο τον Δήμαρχο Φαρκαδόνας κ. Θανάση Μεριβάκη και τον υπέυθυνο της Εταιρίας ΥΦΑΝΤΗΣ κ Κώστα κοκκινίδη για την κάλυψη των εξόδων του ημερολογίου αλλά και για την διαχρονική προσφορά προς το Σύλλογο.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης προσφέρθηκε δώρα στα παιδιά  από τον ίδιο τον Αη Βασίλη σκορπίζοντας ως ήταν αναμενόμενο χαμόγελα και χαρά.