Έρχονται προσλήψεις μόνιμων νοσηλευτών  

Το προσχέδιο της προκήρυξης απεστάλη στον ΑΣΕΠ και για το νομό Τρικάλων και το γενικό νοσοκομείο περιλαμβάνει 12 θέσεις, ΤΕ και ΔΕ

Με μόνιμο νοσηλευτικό προσωπικό αναμένεται να στελεχωθεί το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, όπως επίσης και τα υπόλοιπα τέσσερα Θεσσαλικά νοσηλευτικά ιδρύματα στο πλαίσιο της προκήρυξης 7Κ/2022. Το προσχέδιο της προκήρυξης έχει αποσταλεί στον ΑΣΕΠ και η υποβολή των αιτήσεων αναμένεται να ξεκινήσει εντός του Σεπτεμβρίου, εκτός απροόπτου. Πρόκειται για την μεγάλη προκήρυξη 3.720 θέσεων, αποκλειστικά νοσηλευτικού προσωπικού όλων των κλάδων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, με έμφαση την μόνιμη πρόσληψη όλων όσων προσλήφθηκαν στα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας ως επικουρικό προσωπικό για τις αυξημένες ανάγκες της πανδημίας.

Μάλιστα για όλους αυτούς τους νοσηλευτές που προσλήφθηκαν από τις 25 Φεβρουαρίου 2020 και μετέπειτα δίνεται αυξημένη μοριοδότηση 20 μορίων αντί 7 μορίων που προσμετρούσε σε άλλες προκηρύξεις η γενική εμπειρία. Για τους υπόλοιπου συμβασιούχους νοσηλευτές με πρόσληψη προ τις 25 Φεβρουαρίου δίνεται η ευκαιρία συμμετοχής, με μοριοδότηση της εμπειρίας 7 μορίων για το διάστημα από 25.5.2022 μέχρι και την έκδοση της προκήρυξης για την συμβολή τους στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Στα 5 νοσοκομεία της χώρας αναμένεται να προσληφθούν μόνιμα 131 νοσηλευτές εκ των οποίων 11 ΠΕ, 68 ΤΕ και 52 ΔΕ.

Συγκεκριμένα ανά κατηγορία και ανά νομό οι θέσεις έχουν ως εξής:

Νομός Τρικάλων

ΤΕ Νοσηλευτών: 11 θέσεις, ΓΝΤ.

ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτών: 1 θέση, ΓΝΤ.

Νομός Καρδίτσας

ΤΕ Νοσηλευτών: 9 θέσεις, ΓΝΚ.

ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτών: 6 θέσεις, ΓΝΚ.

Νομός Λάρισας

ΠΕ Νοσηλευτών: 9 θέσεις, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

ΠΕ Νοσηλευτών: 2 θέσεις, Γενικό Νοσοκομείο.

ΤΕ Νοσηλευτών: 27 θέσεις, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

ΤΕ Νοσηλευτών: 20 θέσεις, Γενικό Νοσοκομείο.

ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτών: 27 θέσεις, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτών: 7 θέσεις, Γενικό Νοσοκομείο.

Νομός Μαγνησίας

ΤΕ Νοσηλευτών: 21 θέσεις, ΓΝΒ.

ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτών: 11 θέσεις, ΓΝΒ.

Σχετικά με την κατηγορία ΥΕ και ΕΚΑΒ στις οποίες υπάρχουν επικουρικοί, σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να εκδοθεί νέα προκήρυξη σε μεταγενέστερο χρόνο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.