Έπιασε και ξεπέρασε το στόχο της η Τ.Ε. Τρικάλων του ΚΚΕ

Άκρως επιτυχημένα κύλησε η οικονομική εξόρμηση του κόμματος σε τοπικό επίπεδο καθώς ξεπέρασε το 125% σε επίπεδο νομού

Ολοκληρώνεται η οικονομική εξόρμηση που ξεκίνησε προ διμήνου περίπου το ΚΚΕ σε πανελλαδικό επίπεδο.

Σε τοπικό επίπεδο μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της οικονομικής εξόρμησης του κόμματος έδωσαν το καλύτερο εαυτό, ανοίχτηκαν στην κοινωνία, προωθώντας και αναδεικνύοντας τις θέσεις του κόμματος και ζητώντας από τους φίλους και τα μέλη να συνδράμουν από το υστέρημά τους στην οικονομική στήριξη του κόμματος.

Λίγο πριν το κλείσιμο της δράσης η Τ.Ε. Τρικάλων του ΚΚΕ αισθάνεται απόλυτη ικανοποίηση μιας και κατάφερε να πιάσει και να υπερβεί το στόχο της και να καταταχτεί στις 20 πρώτες πανελλαδικά και δεύτερη σε πανθεσσαλικό επίπεδο.

Συγκεκριμένα, το συνολικό πανελλαδικό πλάνο υπερκαλύφτηκε κατά 125% περίπου, ενώ για την Οργάνωση Περιοχής Θεσσαλίας κατά 124,70%. Οι Τομεακές Οργανώσεις του κόμματος στο νομό Τρικάλων υπερκάλυψαν τα πλάνα τους.

Ειδικότερα, η Τ.Ο. Υπαίθρου Τρικάλων έφτασε να το υπερκαλύψει κατά 130% , γεγονός που την κατατάσσει ανάμεσα στις 20 πρώτες πανελλαδικά Τομεακές Οργανώσεις και 2η σε επίπεδο Θεσσαλίας, η Τ.Ο. της πόλης των Τρικάλων υπερκάλυψε το πλάνο της κατά 114%. Πρωτοπόρες Κομματικές Οργανώσεις Βάσης (ΚΟΒ) είναι της Φαρκαδόνας, της Καλαμπάκας, της Φήκης, της Πύλης, της συνοικίας της Μπάρας, της Δημόσιας Εκπαίδευσης, των ΟΤΑ, της περιοχής Παλιοκάστρου, των Παραληθαίων κα.

Τα τοπικά στελέχη σημειώνουν ότι «το αποτέλεσμα της οικονομικής εξόρμησης είναι πολύ θετικό, μπροστά στο 20ο Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί σε δύο μήνες και ήρθε χάρη στη συλλογική προσπάθεια και ακούραστη δουλειά της μεγάλης πλειοψηφίας των μελών και στελεχών του κόμματος και της ΚΝΕ, στη συμβολή οπαδών που βρίσκονται δίπλα στις Κομματικές Οργανώσεις, στην οικονομική στήριξη χιλιάδων φίλων του κόμματος και πολλών άλλων εργαζομένων που εκτιμούν το ΚΚΕ ως το γνήσιο υπερασπιστή και μαχητή των λαϊκών συμφερόντων».

Σημειωτέον ότι στους δύο μήνες που κράτησε η Οικονομική Εξόρμηση, οι Οργανώσεις του κόμματος και της ΚΝΕ έκαναν ένα πολύ πλατύ άνοιγμα σε χώρους δουλειάς και συνοικίες, καλώντας την εργατική τάξη να ενισχύσει από το υστέρημά της το ΚΚΕ.

«Το αποτέλεσμα της μάχης είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό, αφού για μια ακόμα χρονιά δόθηκε σε συνθήκες οικονομικής ασφυξίας για τα εργατικά – λαϊκά νοικοκυριά. Απευθυνθήκαμε σε πολύ περισσότερους για να τους εξηγήσουμε γιατί πρέπει να στηρίξουν οικονομικά το ΚΚΕ, που είναι πάντα από την ίδρυσή του στο πλευρό των εργαζομένων, είναι το αποκούμπι τους στα 100 χρόνια ζωής και δράσης του» υπογραμμίζουν με έμφαση.

Παράλληλα, προσθέτουν ότι η συζήτηση δεν περιορίστηκε στα οικονομικά, αλλά βάθυνε πολιτικά, καλύπτοντας όλο το εύρος των πολιτικών εξελίξεων και βοηθώντας να προωθηθεί η συνολική πρόταση διεξόδου του Κόμματος.