Έπιασαν δουλειά τα μηχανήματα της Περιφέρειας στη γέφυρα του Νεοχωρίτη ποταμού (Βίντεο- Φωτο)

Τεχνικά συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων αποκαθιστούν βλάβες στο οδόστρωμα που εγκυμονούσε κινδύνους για τους διερχόμενους οδηγούς

Ένα πολυπόθητο έργο για την Οιχαλία και τους κατοίκους της βρίσκει το δρόμο του, προσφέροντας ασφάλεια στη διέλευση της γέφυρας του Νεοχωρίτη ποταμού, από ντόπιους και επισκέπτες.

Η γέφυρα του Νεοχωρίτη ποταμού, όπως είναι γνωστό βρίσκεται σχεδόν στην είσοδο της κοινότητας, σε απόσταση αναπνοής από τον οικισμό. Όπως κατέγραψε και στο παρελθόν η ΚΡΗΝΗ LIVE το οδόστρωμα αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα με αποτέλεσμα κοινότητα και κάτοικοι να ζητούν την άμεση αποκατάσταση.

Από το σημείο διέρχονται καθημερινά εκατοντάδες αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να εγκυμονείται κίνδυνος πρόκλησης ατυχήματος.

Το αίτημα κατατέθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και βρήκε άμεση ανταπόκριση καθώς ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης έδωσε εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες για την αποκατάσταση των ζημιών. Το πρωί της Πέμπτης συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων ανέλαβαν δράση για την αποκατάσταση των προβλημάτων.

Τις ευχαριστίες προς την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, όπως και στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και τον αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη μετέφερε μέσω της ΚΡΗΝΗ LIVE ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Ευάγγελος Παθέκας.

Ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον και τις άμεσες ενέργειες προκειμένου να λυθούν τα προβλήματα που αντιμετώπιζε το οδόστρωμα της γέφυρας.