Έπεσε από το Ζάρκο η αυλαία των αγροτικών εξορμήσεων και πλέον το λόγο έχει ο αγώνας

Ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής από το Ζάρκο οι εξορμήσεις των στελεχών της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων «Η Άνοιξη» που στόχευαν στην ενημέρωση των αγροτών και των κτηνοτρόφων αφενός για τα οξυμένα προβλήματα που συναντούν τα τελευταία χρόνια στην πορεία τους, αφετέρου στο κάλεσμα συμμετοχής στις αγροτικές κινητοποιήσεις που ξεκινούν από το πρωί της Κυριακής για το νομό Τρικάλων.

Κατά την εκδήλωση στο Ζάρκο οι αγροτοσυνδικαλιστές της «Άνοιξης» μίλησαν για την αναγκαιότητα συμμετοχής στις κινητοποιήσεις με σκοπό την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων τους. Όπως ανέφεραν οι κινητοποιήσεις αποτελούν μονόδρομο μπροστά στα σοβαρά προβλήματα, που δεν αφήνουν άλλες επιλογές από αυτές του αγώνα.

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων νομού Τρικάλων “η Άνοιξη” απευθύνει πλατύ κάλεσμα σε όλους τους αγρότες του νομού να βγάλουν τα τρακτέρ τους στις πλατείες των χωριών την Κυριακή και να συμμετέχουν μαζικά στο αγροτικό συλλαλητήριο την Δευτέρα 23/1 11:00 μπροστά από το κτήριο της περιφερειακής ενότητας με τα τρακτέρ μας και τα αγροτικά μας μηχανήματα.

Μέσα από μαζικές συσκέψεις στα χωριά του νομού οργανώνουν και συντονίζουν τον αγώνα τους. Δικδικούν το δίκιο τους, το δικαίωμά τους να παραμείνουν στα χωριά και να συνεχίσουν να καλλιεργούν την γη τους.