Επεκτείνεται η γέφυρα μεταξύ Αχλαδοχωρίου και Διασέλλου

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Περιφέρεια Θεσσσαλίας αναμένεται να δημοπρατήσει το έργο που έχει πολλαπλά οφέλη

Έτοιμό προς δημοπράτηση είναι το έργο της επέκτασης της γέφυρας επί της αρ. 25 πρωτεύουσας επαρχιακής οδού στο τμήμα Αχλαδοχωρίου-Διάσελου. Ο προϋπολογισμός ανέρχεται στις 600.000 ευρώ, χρήματα που διατίθενται από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Όπως σημείωσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός το συγκεκριμένο έργο μαζί με τρία επιπλέον σε Καρδίτσα και Τρίκαλα, συνολικού προϋπολογισμού 1,8 εκ. ευρώ θα δημοπρατηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα.

Το έργο της επέκτασης της συγκεκριμένης γέφυρας που βρίσκεται μεταξύ Αχλαδοχωρίου και Διασέλλου αναμένεται να προσφέρει στα μέγιστα της ασφάλειας των διερχόμενων οδηγών, όσο και των κτηνοτρόφων που κινούνται στο συγκεκριμένο σημείο. Η στενότητα της γέφυρας στεκόταν η αφορμή να χρησιμοποιείται από ένα αυτοκίνητο, στις περιπτώσεις που συναντιούνταν δυο οχήματα.

Το σύνολο των έργων που πρόκειται να δημοπρατηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα είναι τα παρακάτω:

– Αγροτική Οδοποιία Π.Ε. Καρδίτσας 2017-2018, προϋπολογισμού 500.000 ευρώ.

– Καθαρισμός ποταμών και συλλεκτήρων Π.Ε. Καρδίτσας 2017-2018, προϋπολογισμού 500.000 ευρώ.

– Επέκταση γέφυρας επί της αρ. 25 πρωτεύουσας επαρχιακής οδού στο τμήμα Αχλαδοχωρίου-Διάσελου, προϋπολογισμού 600.000 ευρώ.

– Διαγράμμιση οδοστρώματος σε τμήματα του εθνικού και επαρχιακού δικτύου της Π.Ε. Τρικάλων, προϋπολογισμού 200.000 ευρώ.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟ