Επαναλαμβάνονται τα κρούσματα διαρρήξεων και κλοπών σε γεφυροπλάστιγγες

Οι δράστες ξήλωσαν στο Ζάρκο τα κάγκελα του κτίσματος, μπήκαν στο εσωτερικό και πήραν ότι χρήματα βρήκαν, ενώ κατέστρεψαν και τον κερματοδέκτη

Αυξάνονται τα κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων σε δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Φαρκαδόνας. Το τελευταίο διάστημα τα κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων σε οικίες στην κοινότητα Ζάρκου αυξάνονται, προκαλώντας φόβο και ταυτόχρονα προβληματισμό στους πολίτες.

Οι Αστυνομικές Αρχές καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες.

Μετά τις κλοπές και διαρρήξεις σε οικίες ένα νέο περιστατικό ήρθε να απασχολήσει τις αρχές. Άγνωστος-οι προκάλεσαν σοβαρή ζημιά στο χώρο στο χώρο της γεφυροπλάστιγγας του χωριού. Συγκεκριμένα οι δράστες χτύπησαν πιθανότατα τις νυχτερινές ώρες της Πέμπτης προς Παρασκευή. Ξήλωσαν τα κάγκελα του κτίσματος, μπήκαν στο εσωτερικό και πήραν ότι χρήματα βρήκαν, ενώ κατέστρεψαν και τον κερματοδέκτη. Η ζημιά υπολογίζεται ότι ξεπερνάει τις 4.000 ευρώ.

Όπως καταγγέλλουν ο δήμαρχος Φαρκαδόνας Θανάσης Μεριβάκης και ο πρόεδρος της Κοινότητας Γιάννης Βούλγαρης «είναι η πολλοστή φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο και είναι απαράδεκτο καθώς δεν σέβονται τον κόπο και τον ιδρώτα των αγροτών της περιοχής, αλλά και την ίδια την περιουσία του Δήμου. Θα απευθυνθούμε σε όλες τις αρμόδιες αρχές».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος χώρος έγινε στόχος αγνώστων αρκετές φορές κατά το παρελθόν. Κατά το παρελθόν τα κρούσματα διαρρήξεων και κλοπών σε γεφυροπλάστιγγες στο Δήμο Φαρκαδόνας είναι πολλά, μιας και βρίσκονται σε χώρους που δεν γειτνιάζουν με οικίες.