Εντοπίστηκε νεκρός λύκος στην Κρήνη

Το άγριο ζώο φέρεται να εγκλωβίστηκε σε συρματόπλεγμα περίφραξης πιθανότατα στην προσπάθεια του να διαφύγει από σκυλιά που φυλούσαν κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις  

Νεκρός εντοπίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής από κατοίκους της Κρήνης ένας λύκος. Το άγριο ζώο αόπως κατέγραψε η ηλεκτρονική εφημερίδα ΚΡΗΝΗ LIVE βρέθηκε εγκλωβισμένο και λαβωμένο σε συρματοπλέγματα περίφραξης σε αγροτική περιοχή του χωριού.

Σύμφωνα με κατοίκους του χωριού αλλά και κτηνοτρόφους το άγριο ζώο πιθανότητα να βρέθηκε κοντά σε κτηνοτροφική εγκατάσταση του χωριού και κυνηγήθηκε από σκυλιά που προστατεύουν τα ποιμνιοστάσια. Στην προσπάθεια του να διαφύγει, πιθανότητα να εγκλωβίστηκε σε συρματοπλέγματα της περιφραξης με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να χάσει αρκετό αίμα το οποίο στάθηκε μοιραίο για εκείνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα τόσο στην Κρήνη, όσο και σε άλλα χωριά της Φαρκαδόνας έχουν εντοπιστεί λύκοι, οι οποίοι θανάτωσαν αιγοπρόβατα. Τα άγρια ζώα εισέρχονται σε κτηνοτροφικές περιοχές για τον εντοπισμό τροφής.