Ενημέρωση των πυροσβεστών από την ΕΔΑ ΘΕΣΣ

Υπάλληλοι της της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων, Καλαμπάκας, και των Κλιμακίων Πύλης και Οιχαλίας ενημερώθηκαν σε θέματα που αφορούν σε υποδομές δικτύων φυσικού αερίου κ.α.

Ευρεία ενημέρωση για θέματα που σχετίζονται με το Φυσικό Αέριο, πραγματοποίησε στους υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων, Καλαμπάκας, και των Κλιμακίων Πύλης και Οιχαλίας, η ΕΔΑ ΘΕΣΣ.

Η ενημέρωση που σχετιζόταν με το Φυσικό Αέριο έγινε στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στην Καλαμπάκα, παρουσία στελεχών της ΕΔΑ ΘΕΣΣ.

Η ενημέρωση εντασσόταν στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ της Εταιρείας Διανομής Αερίου και του πυροσβεστικού σώματος Θεσσαλίας για την συνεχή και διαχρονική εκπαίδευση της Υπηρεσίας σε θέματα που αφορούν σε υποδομές δικτύων φυσικού αερίου, Δίκτυα 19 και 4 bar ,σταθμούς μείωσης πίεσης, εσωτερικές εγκαταστάσεις Φ.Α. αλλά και σε νέες τεχνολογίες, όπως αυτή του CNG και των αποσυμπιεστών των απομακρυσμένων περιοχών. Το πρόγραμμα εκπαίδευσης θα ξεκινήσει εντός Νοεμβρίου σε όλες τις πόλεις της Θεσσαλίας, ακόμα και στα απομακρυσμένα κλιμάκια της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Κατά αυτόν τον τρόπο επεκτείνεται η συνεργασία που διατηρείται με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενισχύοντας την εκπαίδευση και την τεχνογνωσία, με απώτερο σκοπό πάντα την ασφαλή λειτουργεία των δικτύων διανομής.