Ενδιαφέρουσα ημερίδα διοργανώνει η «Πράσινη Κιβωτός»

Στην εκδήλωση θα υπάρξει αναφορά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης στο δρόμο προς ένα αειφόρο αύριο της υπαίθρου

«Η τοπική αυτοδιοίκηση με αρωγό την κοινωνία των πολιτών στο δρόμο για ένα αειφόρο αύριο της υπαίθρου που θα δώσει επαγγελματικές διεξόδους στους νέους», είναι το θέμα της ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη στις 5:30 το απόγευμα στην αίθουσα του Δημαρχείου Τρικκαίων.

Η ημερίδα διοργανώνεται από την «Πράσινη Κιβωτό» υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και την αρωγή του Δήμου Τρικκαίων.

Στην ημερίδα αναμένεται να παρουσιαστούν ενδιαφέρουσες εισηγήσεις από αξιόλογους εισηγητές που θα στοχεύσουν επικεντρώνοντας την προσοχή στις διεξόδους που μπορούν να βρουν οι νέοι με την ενασχόληση τους με τον πρωτογενή τομέα.

Ειδικότερα στην ημερίδα έχουν προσκληθεί και θα συμμετέχουν οι κ.κ. Στέλιος Κούλογλου, ευρωβουλευτής, Κώστας Αγοραστός, περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Μπακογιάννης, περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Σταύρος Μπένος, πρόεδρος Σωματείου «Διάζωμα».

Λίγο πριν την έναρξη των εισηγήσεων θα υπάρξουν χαιρετισμοί από την κα Ελένη Τζιότζιου-Μηλιώνη, προέδρου της Πράσινης Κιβωτού, και των Χρήστου Μιχαλάκη και Δημήτρη Παπαστεργίου, αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων και δημάρχου Τρικκαίων.