Άμεση απομάκρυνση του δημοτικού αμαξοστασίου ζητά ο Ξάνθος Νάτσινας

Επανέρχεται με νέες καταγγελίες για την φιλοξενία του δημοτικού αμαξοστασίου στα παλιά σφαγεία ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Φαρκαδόνας

Κατά καιρούς ο κ. Ξάνθος Νάτσινας, είτε με την ιδιότητα του προέδρου της Ένωσης Επαγγελματιών Φαρκαδόνας, είτε ως απλός πολίτης, επιχειρηματίας, η επιχείρηση του οποίου γειτνιάζει με το δημοτικό αμαξοστάσιο, προχώρησε σε δημόσιες καταγγελίες ακόμη και στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας ζητώντας την απομάκρυνση του αμαξοστασίου, από το χώρο των παλιών σφαγείων που βρίσκεται σχεδόν στην είσοδο του οικισμού, επί της παλιάς εθνικής οδού Τρικάλων – Λάρισας.

Αν και έχουν περάσει πολλά χρόνια κι έχουν εναλλαγή δημοτικές Αρχές, δεν υπήρξε απομάκρυνση του αμαξοστασίου με τα παράπονα να περισσεύουν. Ο κ. Νάτσινας επανέρχεται με ένα σκληρό κείμενο, δημόσια καταγγελία για τον ίδιο, που κοινοποιήθηκε στις αρμόδιες Υπηρεσίες ζητώντας την άμεση παρέμβαση για την απομάκρυνση του αμαξοστασίου. Ο ίδιος πέραν των βολών που εκτοξεύει κατά της σημερινής δημοτικής Αρχής, αλλά και προηγούμενων, υποστηρίζει ότι πρόκειται για ένα σοβαρό θέμα, που αποτελεί εστία μόλυνσης, τόσο για τους περιοίκους, όσο και για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται επί του σημείου, κάνοντας λόγο για άμεση απομάκρυνση.

Όπως εξηγεί ο ίδιος σε ένα κείμενο φωτιά, η καταγγελία επανέρχεται και θα κοινοποιηθεί αρμοδίως, καθώς όπως υπογραμμίζει το αμαξοστάσιο δεν μεταφέρθηκε σε κατάλληλο χώρο μακριά από κατοικημένη περιοχή, παρά τις εκκλήσεις δεκαετιών. Υπογραμμίζει ότι καμιά δημοτική Αρχή δεν κουβέντιασαν σοβαρά το θέμα μετά και τις αιτήσεις δημοτών με αποτέλεσμα τα απορριμματοφόρα να βρίσκονται κοντά σε κατοικημένη περιοχή και κάποιες φορές να σταθμεύουν έστω και για λίγο γεμάτα με σκουπίδια έξω από το δημοτικό αμαξοστάσιο.