Ένα ακόμη Αργυρό Μετάλλιο κέρδισε σε αγώνες Τραμπολίνο η 8χρονη Δήμητρα Μορέλλα από την Κρήνη

Η μικρή αθλήτρια συμμετείχε στους αγώνες Τελικής Φάσης Τραμπολίνο Συλλόγων και Ατομικού Δ’ Κατηγορίας (Παμπαίδων-Παγκορασίδων), Β’ Περιφέρειας που διεξήχθησαν στο Κιλκίς

Με ένα ακόμη μετάλλιο στις αποσκευές της επέστρεψε από τους Αγώνες Τελικής Φάσης Τραμπολίνο Συλλόγων και Ατομικού Δ’ Κατηγορίας (Παμπαίδων-Παγκορασίδων), Β’ Περιφέρειας, η 8χρονη, Δήμητρα Μορέλλα, από την Κρήνη Τρικάλων. Ο αγώνας διεξήχθη στο Κιλκίς, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς, στις 25-26 Ιουνίου 2022.

Η μικρή αθλήτρια του Αθλητικού και Μορφωτικού Συλλόγου «ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΑΜΠΑΝΗ» συμμετείχε στους αγώνες και κατάφερε μέσα από το πρόγραμμά της, να καταλάβει την δεύτερη θέση και το Αργυρό Μετάλλιο στην κατηγορία της.

Για την Δήμητρα, η οποία συνοδεύονταν από τον προπονητή της Μάρκο Μαγδαλιανίδη και τους γονείς της Γιώργο Μορέλλα και Μαίρη Μαμάτσα, ήταν ο δεύτερος μεγάλος επίσημος αγώνας, στον οποίο πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, αποσπώντας επάξια το Αργυρό Μετάλλιο.

Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι η μικρή αθλήτρια κατακτά το δεύτερο μετάλλιο σε αγώνες Τραμπολίνο. Τον περασμένο Οκτώβριο η Δήμητρα έλαβε τη δεύτερη θέση και το Αργυρό Μετάλλιο στους Περιφερειακούς Αγώνες Τραμπολίνο Συλλόγων Παγκορασίδων, που πραγματοποιήθηκαν στο Ε.Γ. Μίκρας, αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης» στη Θεσσαλονίκη.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια και πολλές μελλοντικές επιτυχίες στη Δήμητρα που θα κάνουν υπερήφανους την ίδια, τους γονείς της, το Σύλλογο της κι όλους τους κατοίκους του Δήμου Φαρκαδόνας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.