Έκτακτο: Αδέσποτα επιτέθηκαν και τραυμάτισαν κοριτσάκι στο Γριζάνο

Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Φαρκαδόνας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες μιας και έφερε εκδορές σε σημεία του σώματός του

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε ένα κοριτσάκι στο Γριζάνο, το οποίο δέχτηκε επίθεση από αγέλη αδέσποτων σκύλων. Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε το «KriniLive» το κορίτσι δέχτηκε την επίθεση σε δρόμο του χωριού. Τα σκυλιά του επιτέθηκαν με συνέπεια να του προκαλέσουν εκδορές σε διάφορα σημεία του σώματος.
Κάτοικος του χωριού και συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γριζάνου κ. Θάνος Χάμος, που άκουσε τις φωνές του παιδιού προσπάθησε να απομακρύνει τα αδέσποτα πριν τραυματίσουν βαρύτερα. Ωστόσο τα τραύματα που έφερε σε σημεία του σώματός του, έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Το σοκ που υπέστη βέβαια το παιδί είναι σοβαρό, μιας και γλίτωσε τα χειρότερα την τελευταία στιγμή χάρη στην άμεση παρέμβαση του κατοίκου.
Σύμφωνα με κατοίκους του χωριού, τα αδέσποτα στο Γριζάνο αυξάνονται συνεχώς προκαλώντας προβλήματα με τις επιθέσεις. Σύμφωνα και με παλιότερα ρεπορτάζ του «KriniLive» οι επιθέσεις των αδέσποτων είναι πολλές και προκαλούν φόβο στους κατοίκους. Τόσο σοβαρό περιστατικό με τραυματισμό, συμβαίνει για πρώτη φορά, θορυβώντας ιδιαίτερα και προβληματίζοντας περισσότερο από ποτέ τους γονείς για την ασφάλεια των παιδιών τους που επιστρέφουν από φροντιστήρια και σχολεία ή παίζουν αμέριμνα στο δρόμο.
Για το συμβάν ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Φαρκαδόνας.